Snackk Kızlar gebelik nedeniyle mi bir kaç günde bir başım ağrıyor uyuyorum geçmiyor sabah kalkar kalkmaz ağrıyo lütfen ne iyi gelir söyleyin çok rahatsız ediyor
Kbras Snackk aynısı bendede var tam kafamın tepesi ve arka kısım dr a sordum uzun süre ac kalma ve bol bol su iç dedi ama hiç aç kalmıyorum suyu da cok içiyorum anlamadım😒
Sumeyyeyucel Snackk Busr tansiyon takibi yapmanızda fayda var bence. Tansiyon yüksekliğinde de baş ağrısı olabilir.
Busr Bu baş agrısı bende de var ya malum parol bile olsa kullanmak istemiyorum ama agrı da hiç gececek gibi değil 😔 bende burda durayım da belki çözüm buluruz
Jamunakya Canım ağrıyan yere buz torbası tut biraz bu aylarda olur geçecektir. Nane yapı kullanabiltsin değerlerinede baktırmanı öneririm
Busr Sumeyyeyucel benim tansiyon sürekli düşük yükselmiyor 25+3 teyim şuan 24 haftafan beri 1 gün agrımasa 2 gün mutlaka bu durumdayım
Derinsmom Snackk kaç haftalıksınız bilmiyorum fakat benim gebelik öncesi migrenim vardı ve ilk iki ayda aşırı sık ataklar geliyordu doktorum magnezyum başladı bi danışın isterseniz benimkini o geçiriyor🙏🏻
Zlm4141 Snackk canım nane yağı çok iyi geliyor alnına sür ferahlatıyor ve geçiriyor Toros nane yağı ben kullanıyorum başım ağrıdığında