Ssmmra Merhaba kızlar hamileler için hangi balık öneriliyor haftada iki kez palamut balığı yiyorum daha hamsi sezonu acilmadi internette az miktarda civa vardır deniliyor ama bu konuyu bilen var mı ne sıklıkla yemeliyim yada palamut yemeli miyim
Laylaaaa121212 Ssmmra kilolarca yemiyorsunuz sonuçta ❤️ Doktorumda öyle dedi 1kilo yesen evet cıva ama hafta 2 gün yenen bişeyin zararı olmaz
CansuAbinik Ssmmra Haftada iki kere yiyebilirsiniz 🙏🏻 Somon balığıda çok faydalı ama bunları yağda yapmayın fırında olsun. O zaman bütün vitaminini alabilirsinizz.
Ssmmra Laylaaaa121212 hahaha yok kız tiksinerek yiyorum zaten haftada iki iyi bari yiyeyim bu aksamda 😂😂
Papatya13371 Kızlar merhaba benim babam kaptan balık konusunda cok bilgisi var palamut bende çok yiyorum doktora da da sormuştum yiyebilirsin demişti gayet sağlıklı dedi dip balığı olmaması gerekiyor demişti sadece.
CansuAbinik fatosd84 Benim doktorumda haftada 2 defa istediğin balığı yiyebilirsin dedi. Genelde palamut, levrek, çipura ve somon yiyordumm. 🤗🤗
fatosd84 Ssmmra efsane güzel ben bide onu fırında yapıyorum zeytinyağ azıcık limon tuz ver fırına daha önce yeseydim keşke dedim şahsen👏🏻
buseozmen Somon, palamut, hamsi, istavrit yiyebiliyoruz, tekir, barbun, çipura, levrek dip balığı olduğu için tercih etmemiz gerekiyor sevgili hamişler 😇