Ahsen-01 SalihaK hayır benim sancılar artmıyor geliyor geçiyor bu 3. Doğumum olacak benim artarsa giderim diye bekliyorum ama artmıyor Çarşamba günü kontrolüm benimde siz gidomce yazarsanız doktorunuz ne diyecek belki açılma felan olmuştur
SalihaK Ahsen-01 yarın inşaAllah sonucunu söylerim, benim ilk doğumum olduğu için ben biraz tedirginim açıkcası. Ne yaşayacağımıda bilmediğim için galiba.
Fatosdvrc Bvzzz evet ilk dogumumda yasadim dogru dayanilmicak gbi acilar degil insan dayanabiliyo hersey bebek dogana kadar ama doktorlar kotu olunca ve onlar işi dhaa çok zorlaştriinca tüm korkum bu asliñda
Ahsen-01 Fatosdvrc aynen doktor çok önemli normal doğumda desteği bilgisi yönlendirmesi allaah iyilerle karşılaştırsın gercekden
Bvzzz Fatosdvrc bende doktor yoktu bile 2 tane ebe vardı devlet hastanesi olduğu için canım ama dediğin gibi iyi insanlar olması motive etmesi çok önemli
Fatosdvrc Ahsen-01 devlettekiler bilmiyorum sanki zorla o işi yapıyorlarmis gbi azarlamalari davranişlari sonucta devlet yani bakmak ve bu isi yapmak zorundalar o zman bu işi seçmeselermiş bizim günahimiz ne resmen insanlari kışkırtıp özele teşvik ediyolar
Sevgi44emre Bvzzz teskr ederim inşallah kolay olur dogumum kuzenımınkı cok zordu beni cok etkıledı stresde zor olmasna sebep olur degıl mi
Ahsen-01 SalihaK inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım artık doğum sancısından bile vazgvetim sağ salim kucağıma almak istiyorum biran önce develte gidiyorum bu gidişle bu hafta da gelmezse sezaryan istiyecem özele gidip
SalihaK Bvzzz inşaAllah bian önce kendiliğinden gelir yoksa suni sancı alıp doğuramamaktan çok korkuyorum
SalihaK Ahsen-01 gittim canım Perşembe yatış verdi kendiliğinden gelmezse perşembe günü yatışımı yapacak sabahtan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ahsen-01 SalihaK yaaa hayırlısı canım belki kendi isteği ile gelir mi zamana ne kadarlık oluyorsun Perşembe ye devlete mi gidiosun özel mi
Ahsen-01 SalihaK bende gelen giden yok hala aynı gören karnım düşmüş dogurursun yakın dio ama ne sancı var ne bisi hiç hirsey ise yaramıyor herşey deniyorum ama nafile vaktini bekliyorlar demekki
Ahsen-01 Fatosdvrc aynen canım bazi doktorlar var gercekden çok vicdansız lar azarlıyor lar.ilgi desen zaten yok soru sorsan baştan sağma cvplar birde hamileyiz işte güzel.davranin değil mi bizede yazık durumumuz olsa zaten bizde özele gideriz
Fatosdvrc Ahsen-01 öyle valla hayir hem devlet varken özel niye sonucta biz doğuruyoruz onlar sadece bi destekci ve yardmcılar neden bosuna o kdar para verim ki evime çocuğuma harcarım özele verceğim parayı