Minigimm2020 Kizlar cok haraketlendi 2 3 gundur ya normalmi bu aşırı haraketli harakrt ettikcede acitiyo batiyo hele rahmimin icinde oynmasi acayip ediyo beni normal dir demi
Pinkyellow Minigimm2020 normalmi degilmi bilmiyorum ama benim oglus da baya hareketli hatta düşünüyorum bu çocuk hiç uyumuyormu acaba diye neyse diyorum hiç hareket etmeyip endişe etmeden daha iyidir diye düşünüyorum ama cts Dr a sorucam bnde 😊
Yeloturko Minigimm2020 canım doktorum ne kadar hareketli okursa okadar sağlıklıdır der oyüzden ne kadar hareket o kadar bereket boşver tepiklesin yaramaz😅
ecembugra53 Minigimm2020 benim oğlumda aybı karnımın içini park alanına çevirdi resmen 😂 Hiç durmuyor cok hareketli canım 😂😂
Ozgecetindag Pinkyellow aynı dusuncedeyim dün resmen Meksika dalgası yaptı hop bı tarafimi dışarı çıkardı karnım yamuk gezdim resmen canimids çok yakıyor ama tek hareketli olsun iyi olsun yaksın canımı diyorym
Minigimm2020 Ozgecetindag hahahahah cok güldüm benimde ayni oyle ordan oraya ordan oraya kacip duruyo 😃 haraket etsin etsinde gecen doktorum nst te sanci cikti nsttedeyken cok mu hareketliydi dye sordu bende dogumla vs bseyle alakasi varmindye merk ettim
annecikk_ Ozgecetindag vallaa canim yanarken kiziyorum 2 dkka duruncada oynamasi icin elimden geleni yapiyorum karnim habire bi yukari bi assa 🙈🙈
Pinkyellow Ozgecetindag aynen canım annelik bambaskaymis ya resmen o iyi olsunda bana naparsa yapsın diyormuş insan , canım minikler🤗💕
Caglahassan Aynen valla 36+4 olduk bugün çok hareketli hala ben anlamadım canım yanıyor bazen gerçekten
Nurcanyildiz Minigimm2020 aynı gündeyiz seninle benim de hareketli vajina içi çok ağrıyor benimde ve belim yürürken zorlanıyorum normaldir diye düşünüyorum.. Birde akıntı var yoğun 🤲🏻 Allah yardımcımız olsun
Minigimm2020 Nurcanyildiz ay sorma akıntıyı 2 saat bir cmaasir degistiriyorum günlük pet sevmiyorum ama bugun basladim artik kullaniyimda kurutuluyum
Nurcanyildiz Minigimm2020 normal doğum istiyorum uygulamaya göre 31 gün var haftaya randevumuz var bakalım
Minigimm2020 Nurcanyildiz bende normal düşünüyorum insallah rabbim hayirlisyla kucagimza almayi nasip etsin i