Ozlm111 Selam kızlar kocaelinde doğum için hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı muayene ücretleriniz ne kadar bide 🌸🌸
cloverart Ozlm111 medikal park ümit hanıma gidiyorum, memur indirimi ile 180₺ ödüyorum. Normal muayenede sanırım 200₺ falandır en fazla.
gulsahhg Ozlm111 merhaba canım 😊 bende medicalpark hastanesine gidiyorum sebiha hanım doktorum çokta memnunum 200 tl ödüyorum muayeneye ücreti
EsEf Ozlm111 medicalparka gidiyorum ben gökhan gümüştaş a çok memnunum doktorumdan muayene normal 240 eşime indirimli200 e gidiyorum doğum ocaktan sonra olacagı için fiyat tam belli değil
Ekimanmesi74858 İzmit konak hastanesine gidiyorum canım zamlandı fiyatlar firdevs hanım 165 tl muayene ücreti
Ekimanmesi74858 Ozlm111 sezeryan doğum olacaktı benim 3500den 4000 bin tl yapmıslar 1 ay için bu farkı ödeyeceğim maalesef doğumum yakın. Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım
Deletedmom355 ilknur94acr bende Özel körfez marmara da eşi Tuncer Eren’e gidiyorum. Çok memnun kaldım :)) Bu arada 3 yıldır normalde Leyla hanımın hastasıydım. O da çok ilgili ve tatlı bir doktor :))
gulsahhg Ozlm111 şuan doğum 5 bin tl bir gün hastane de kalıyomuşsun ve doğum fotoğrafçısıda içinde… ama ocakta zam gelicekmiş fiyatlar da belli değilmiş :S hastanenin sunduğu paket var oda 8 bin tl
gulsahhg Kansu-4153 allah allah niye öyle ki :S eşim sendikalı özel sigortası var acaba ondan kaynaklanıyo olabilir mi???
Mihrimah41 Ozlm111 Özel Kocaeli Hastanesi Hilal Bayrama gidiyorum 120 tl muayene 30 tl nst canım. İkinci doğumum olacak aynı hastane ve doktorda.