Rabiaayendim Ultrasona sürekli girmeyin ,çok hastaneye gitmeyin diye bir çok söyleyen var peki sözlerin fikirleri neler ?
ecembugra53 Rabiaayendim dpktorun ne dediği önemli canım bebeğin durumu da kafamıza göre işlem gidip gitmemelilk yapamayız ilk başlarda ayda 1 son haftalarda genelde 2 hafta da bir çağrılır bebeğin durumu göz önüne alınarak
Oglakdorukcum Rabiaayendim canım her ay gittim baktım suanda bir sıkıntım felan yok vitaminleri de bitmemiş gitmiyorum sağlık ocagı vitamın yazıyormuş doktora da gitmeye gerek kalmıyor ama şimdi ara verdim 2 dolsun oyle kontrole gidiyim diyom bebekte buyumus olur benimde agır bır rahatsızlığım yok olmazda insallah oyuzden beklemedeyım
Beyra0212 Rabiaayendim ultrasonun bebeğe herhangi bir zararı yok. Radyasyon yayan birden değil. Ses dalgasıyla görüntü aktarımı yapılıyor. Doktorum da aynısını söyledi. Ben her ay gidiyorum. İlk aylarda 3 haftada bir gidiyordum. Şimdi 4 hafta sonra gel deri doktorum. Sende doktorun ne zaman çağırırsa git bence 😊
DilanDag Rabiaayendim doktorum nezaman gel derse o zaman gittim her kontorlum de birdahaki kontrole gün veriyordu herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım şükür 🙏
Rabiaayendim ecembugra53 ben 7haftalik gebeyim 1doktora gittim ama begenmedim şuan doktor arayisindayim istanbulda
ikizlermom Rabiaayendim doktorun ne diyorsa öyle yap canım beni 2 haftada bir görmek istedi doktorum çünkü hem çoğul hem riskli gebelik kategorisindeyim bir sıkıntın olduğunda anında git ama diğer türlü doktorun ne diyorsa ona göre gidersin 1 ayı geçmesin tabi doktorun ne diyor sana canım
Bircanderin Doktorum ne zaman gel dese gidiyorum kafama gore gitmiyorum anormal birsey hissedersem agri sizi gibi tabiki gidiyorum onun haricinde doktorun onerisine gore gidiyorum
babysevgi Rabiaayendim ilk basta 6. Haftada gittk keseyi gördk kalp atışı vs için snra 12 r kdr gelmeyin demişti pandemi vs baslamıştı mart ayında. 6 hafta gitmediğimzde olmştu. Snra 4 yada 5 haftada bir gibi çağrıldk . 30 da gittim 34 de çağırdı sonra herhalde 2 haftaya düşer
Birminiginannesi Rabiaayendim düşük tehliken yoksa 4 5 haftada bi normal canım ben haftaya yada gider hafta gidicem yani 6 7 hafta olucak
Hacer04 Rabiaayendim bende 8 haftalıkken gittim beğenmedim şimdi 11 haftadayım arıyorum birde fiyatlar malum devlete gidilmiyor İstanbul Sancaktepe oturuyorum
Beyra0212 Rabiaayendim canım ben bursa da yaşıyorum. Yardımcı olamayacağım o konu da ama forumda İstanbul kadın doğum uzmanı önerisi postu çok gördüm bir bak istersen