Aylinnh Kızlar afedersiniz sanki büyük tuvaletim var ama yapamiyorum gibi cok rahatsız belimde kasığımda ağrı var sanki regl olucakmisim gibi bir agrida var ayrica vajinada batma 32 haftamdayım normal mi acaba bunlar neden olur
Oglakdorukcum Aylinnh yalancı doğum hazırlığı için hazırlık yapıyor olabilir mi bedenin hemen geçiyor ama o
Esraugur2310 Aylinnh bu şikayetlerle gidip oğlumu kucağıma aldım ben canim 36 haftalikken belki doğum olmayabilir ama yine de ihmal etme doktorunla irtibata gec.
ArasMom34 Aylinnh sırttan doğru ise yalancı olmuyor benim başıma gelmişti hafif kasık ağrısı sırtımdan bele doğru ağrı iniyordu hastaneye gittiğimde nst sancım 80 vurmuştu 33. Haftada gelmişti başıma ondan dolayı sordum
Oglakdorukcum Aylinnh hafta ilerledikçe bazı seyler normal diyorlar tabi rahimde hazırlık yapıyor bebegın başı asagı ya döndğgğ için baskıda olabilir dayanamıcak san yada gecmiyorsa doktora görün canım bişey olmasın
Aylinnh Oglakdorukcum belim kitlenecek gibi cok kotu hani regl olucekken her an gelyomuş gibi olur ya o şekilde sanki her an bisey gelecekmis gibi gelyo kasiklarim da agriyo belimde
Oglakdorukcum Aylinnh hemen git doktora kız erkenden gelmeye calısmasın senın bebiş ona benzettim erken dogum riski olabilir
Aylinnh Esraugur2310 32 haftada olabilir mi oyle bisey öyle her agriyi onemsemem ama baya kotu belim kasigim
Esraugur2310 Aylinnh Erken doğum çok duyuyoruz ağrınız sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza gorunmenizde fayda var.