dugmeninannesiii Tüp bebek 5+4 günlük. Progestron kullanıyorum estroferm kullanıyorum. Lekelenmem oldu . Normal mı ?😔
Papatya13371 dugmeninannesiii merhaba canım benimde tüp bebek 6.hafta yoğun bir kanamam oldu progestan ve düşük ıgneleri kullandım hala kullanıyorum şükür bidaha olmadi. Tüp bebek tedavilerinde bu tarz kanamalar olabiliyormuş. Tabi şiddetli bir ağrı ve kesilmeyen kanaman olursa mutlaka acile git
Bebegim0101 dugmeninannesiii merhaba uzun sure gecmis ama yinede sorayim,bende progestan kullandigim halde kahverengi lekelenmem var 8+6 gunlugum.pazar gunu basladi ama ic camasirima gelen bisey yok dr.gittim 2 defa bi sknti yok diyorlar ama neden bu lekelenmeler gecmiyor bilmiyorum.
dugmeninannesiii mrvears şehir dışındayım doktorum iğne verdi onu yaptırdım. Başka bi doktora muayene oldum kese gayet iyi durumda bi sıkıntı yok dedi
yasemin__hemsire Merhaba cnn dün de benim aynı oldu ben de tüp bebekle hamile kaldım 6+3 um .dr kan sulandiricilari kesti. Benim lekeydi bi damla kan vardı sadece korkma allahın izniyle dinlen bol bol ya varis oku
dugmeninannesiii yasemin__hemsire geçmiş olsun canım sanada 😔benim kan sulandırıcı falan yok. Kanda değildi benim kahverengi lekelenme var. İnsan çok korkuyo bişey olucak die 😔
Papatya13371 dugmeninannesiii tabiki canım bende çok korkmuştum ufak bir leke bile olsa mutlaka doktora danışmak lazım
dugmeninannesiii Bebegim0101 yerleşmeden dolayı oluyor canım heralde o ya benimde 2 kere oldu ikisindede her ihtimale karşı doktorum iğne verdi ama hiç bi sorun görünmüyordu. Çok şükür 31 haftalık olduk🙏 Doktorun dediklerine uy ilaçlarını düzenli kullan mutlaka. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏