Durukusunannesi Eliff66 bilmiyorum canım şekerim yüksek çıktı diye diyete başladım ondan mı etkilendi acaba içimde bi korku var
Eliff66 Durukusunannesi korkma canim alalha emanet bebeklerimiz benimde gebelik şekerim cıktı ama bana diyet faaln vermedi dokdor sadece dikkat etmemi söyledi Allahim saglika kucagimza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
bebisloading Zlm4141 her an hopluyor zıplıyor benim kız.. Hatta göbeğimin sağ yanı bi acıdı oraya toplandı kosa bi süre, sonra bir baktım ki orası kızarmış oha dedim 😏😍
bebisloading Zlm4141 emin ol canım artacak, gece 2 kere uyanıyorum, biri wc içinken, diğeri prensesim sayesinde 😊😉
bebisloading Zlm4141 yaşasınnn çok sevindim, kızlar için alınacak ne çok şey var değil mi.. Bayılıyorum miniş miniş elbiselere, renk renk ayakkabılara, kokoş kokoş saç bantlarına.. Doğup büyüseler de giydirsek renk renk😀
Zlm4141 bebisloading ay vallahi öyle dün öyle eşimle bir fikir olsun diye odasıdır kıyafetleridir herşeye baktık almamak için zor tuttuk kendimizi 😂🙈 biran önce sağlıcakla doğsunlar ya sabırsızlıkla bekliyorum 🥰😍