kubra2608 Benimki de 28+6 haftalık 🥰Gün içinde oturduğumda ve gece hareketli baya 😅Eşyalarını da aldık pek bi eksiğim kalmadı ama daha yıkamadım.1 aydan anca başlarım herhalde hazırlamaya 😅😅
Matmazelilii kubra2608 benim de öyle 28+6 dinlenirken çok hareket ediyor ama hareket ediyorsam tık yok 😀 Bütün eşyalarını aldım sayılır yıkayıp ütülemedim sadece Rabbim sağ Salim kavuşmak nasip etsin 😍
Rmysa23 Emelgizzem amin canım hepimizin sağlıkla gelsin inşallah 🥰🌷ben prima aldımcanım . Ama stok yapmadım belki yaramaz oğlumun cildine diye eğer memnun kalırsam prima ile devam ederim
Alininannesi35 28+2 deyim bütün gün sakin geceleri hiç durmuyor uykumdan uyanıyorum raddeye geliyorum ☺️ Eşyalarını da almaya başladık gördüğüm her kıyafeti almak istiyorum ama çabuk büyüyor diyorlar kendimi durduruyorum 😍
Mine8191 Durukusunannesi gün günü hiç tutmuyor canım üzülme tabi ki koly değil bende 2 gün sakindi bi iki tık etti dün coştu bugün yine sakin
Eliff66 Durukusunannesi canım bende 29+2 Benimde öyle son 2 3 gündür hareketleri azaldı cok az hissediyor kendini bende endişe etmeye başladım neden böyle oluyor Acaba
Zlm4141 Durukusunannesi bendede olıyor arada ya bide biraz başım ağrımaya başladı sanırım kafama çok takıyorum 🙈
Durukusunannesi Eliff66 bilmiyorum canım şekerim yüksek çıktı diye diyete başladım ondan mı etkilendi acaba içimde bi korku var
Eliff66 Zlm4141 çok şükür canim benimde iyi gidiyor şuan 29+2 olduk sadece bir kaç gündür az harket ediyor keyfine göre 🤷♀️ endişelendiriyor bu bebisler bizi👶
Zlm4141 Mina01 bende çok korkuyorum hemen aklıma kötü senaryolar geliyor 🥴 biraz pimpirikliyim galiba 🙈😂
Zlm4141 Rmysa23 maşallahhhh bizimkide arada canı isterse 😂 nefes darlığı bendede oluyor ya özellikle hareket ettiğinde nefesimi kesiyor 😂
Rmysa23 Zlm4141 geçen döndü mü tekme mi attı emin değilim ama ben öyle bi his yaşamadım nefesim kesildi bi an fena bi kramp girdi karnıma, tırstım valla 😂
Zlm4141 Kubravci çok geçmiş olsun canım bende daha hiç bişey almadım nazardan korkuyorum galiba biraz baş ağrında oluyomuydu peki bende testleri yaptırdım bişey çıkmadı ama iki gündür başımın sol tarafı ağrıyor korkutuyor beni
Zlm4141 Kubrabulutt31 bende 30 Dan sonra almayı düşünüyorum herşeyi nasipse çok şey almakta istemiyorum aslında 😂