Mommm444 Kızlar pazartesi aşı oldum kolum bugün daha kötü ağrıyo başım ağrıyo çok kötü yani dönüyo gibi bide bu sabah afedersiniz ishal oldum 18 haftalım hamileyim normal mi bu sorunlar ??
Naren1 Mommm444 ilk dozumda rahat 20 gün çektim canım kolum şişti beze yaptı ateşim çıktı her bünye aynı olacak değil ben ağır geçirmiştim ikinci doz da hafif bi ağrı olmuştu hemen geçmişti
Heyecandorukta Mommm444 Bende 5 gün oldu yaptıralı, sancı, ateş yok ama. Sol tarafıma yatamıyorum, dokunduğum anda sızlıyo, henüzde geçmedi, her bünyede farklı etkileri oluyor 🐣
Minik2829 Mommm444 Aşiyi vurulduktan sonra sadece 2 3 gün kolumun üstune yatamadim.hic böyle şeylerle karşilasmadim.normalmi bilmiyorum.bi doktorunuza sorun bence
Mom092 Naren1 ben 10 gunnn🥴 ikinci dozdan cok korkuyorum😂 bide ayni gun seker yuklemem var Allah affetsin😂
Naren1 Mom092 ikinci doz ilk gibi olmuyor canım korkma birinci biraz sıkıntı veriyor herkesede yan etki yapmıyor. Şeker yüklemesinde korkulacak bişey yok aç karnına birazcık zor oluyor o kadar ☺️
tbmn Bende dün oldum ilk tetanoz aşımı şükür ağrı sızı olmadı bende çok korkuyordum yaptırırken umduğum gibi olmadı yani şükürler olsun darısı ikinci doza 😊🙏🏻
Eeezgi Kişiden kişiye değişiyo galiba ben de düğün 15.30 gb ilk dozumu yaptırdım kolumda yok denecek kadar hafif bi ağrı oldu geçti, bebekte de hareketsizlik olmadı kımıl kımıl oynuyo. 🤷🏻♀️
61Aysen Mommm444 bnde bugn 2. Dozu oldum ilk dozu oldgmda bnmde agrimsti kolumu havaya kaldirnca ozellikle cok agriyodu agrimasi norml 2.3 gn surdu bnm ishal hamilelikte oluyo cnm bnde de oluyo ara ara bazn 1 gn bazn 2 gn duzleliyo
Naren1 Mom092 3 kere vericeksin birde canım yanında biri bulunsun istersen ☺️ Ben sabah 9 da gitmiştim işim 1 de bitti