Gulsen4224 Baby1005 zor olur cnm bulantı prilamla duruyorum o olmasa 3’4 gün yemek yiyemeden yatarım öylece birde kraker ile beyaz leplebi varya onlar içini bastırıyor alırsan iyi gelir geçmiş olsun inşallah 🌷
Baby1005 Zlyha58 ben dün serum aldım geçti bide ilaç bünyeden bünyeye değişiyor demekki inşallah seninde geçer bir an önce zormuş ya
Oyagunaydin Baby1005 canım zor bir süreç biraz sabır gerekiyor çubuk kraker yeşil elma ye sakız çiğne. Doktorundan prillam yazmasını iste
Beyyzaaa Baby1005 ben de 6. Haftaydayım inanılmaz midem bulanıyor tost, meyve, çubuk ve yoğurt yiyorum iyi geliyor. Özellikle sabahları elma veya şeftali bulantıyı bastırıyor ☘️
Mercimeginannesi123 Baby1005 oluypsu kuzum merak etme ileriki haftalarda geçecek leblebi ye o cok iyi geliyor
Baobap Baby1005 ben salatalık domates süzme peynir ve arada zorlayarak haşlama yumurta yiyorum. Ekşi ve tuzlu şeyler birde mevsim meyveleri tavsiye ederim.
Ayseguldt Bernanisa 17. Haftadayım aynıyım umarım sizde geçer sanki arrtı benim afedersiniz kusunca burnumdan çıkıyo çok zor
Bernanisa Ayseguldt çok afedersiniz ama benim safram çok oluyor sabahları o safrayı kusana kadar mahvoluyorum
Seseff Baby1005 valla hiç birşey iyi gelmiyor canım çubuk krekerde kusturuyor dahada şiddetlenirse ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin
Nuray23 Baby1005 bana hic bisey fayda etmemisti o sekilde cektim bulanti ilaci da yan etki yapti onu da kullanamadim. En sonunda halsiz dustum zayifladim ve serum yedim. 10+5yim simdi eskisi kadar bulantim kalmadi cok sukur