SEVYIL Merhaba anneler kizim 3 gundur burnu hem akiyor hem tikali , dogal yontem kullanan varsa banada soylermisiniz Allah rizasi icin☹️ Cocuklar hasta olmasin..
TwPriencess2- SEVYIL kuzum ben ablama sordum o da çok çocuğundan hastalıktan çekti… Doğal yöntemle hemen etkisini vermez bekletir diyo ve en etkiliside çocuk doktorunun verdiği burun spreyi ve antibiyotik… İhlamur ve bal karışımı falan anca boğazını yumusatabilir… Çocuk doktoruna götürdn mu peki canım?
berfunya SEVYIL şırıngayla serum fizyolojik sıkın burnuna aksın. Yoksa ciğerlerine akar bronşit olur allah korusun. Burun Aspiratörü ile de temizleyin sıkıp beklettikten sonra.
SEVYIL TwPriencess2- Canim hep götürdüğümde birşey vermiyor şuruptan başka; yemesı içmesi iyi ateşi felanda yok sadece burun sorun☹️
TwPriencess2- Bence eğer goturmediysen vakit kaybetmeden doktora bir götür canım … Başka türlü bekletir çok ilerlemeden çocuk rahat etsij sprey verir birsey verir en azndan
TwPriencess2- SEVYIL oy ya 😢 canım vallahi ben şeyi çok iyi hatrliyrm ablam eczaneden doğal okyanus suyu (burun spreyi bu dediğimde) alırdı…. Eczaneye bak sor onlar daha iyi bilir bebeklere göre var… Okyanus suyu çok etkiliydi
SEVYIL TwPriencess2- Sağol gülüm herşey için ben bir sorayım bir kaç güne geçmezse doktora götürürüm.. bu covidden dolayı iyice hasta olur diye korkuyorum götürürsem diye hem hamileyim 4 haftalık benim içinde korkuyorum..
TwPriencess2- SEVYIL Rica ederim kuzum 🙏 haklısın gerçekten insan herseyden korkar oldu artk 😔 Ayy Rabbım 2.sinide saglkla getirsin canm bnde 3 aylık hamileyim henüz ilk bebeğim… Allahm sifa versin yavruma da kuzum geçmiş olsun 😢😔