Hayriye19 Hamileliğimin başından beri aşırı derecede sivilcelenmeler başladı 4.ayımdayım şuan ama hiç bi şekilde azalma olmuyo ? Sizlerdede oldumu
Kaderaladag Hayriye19 merak etme aynı dert bende de var hicbir şekilde gitmiyo alerji gibi ne yapsam da gecmedi kendi haline bıraktım
DamlaArjen Hayriye19 Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ergenligim de çıkarmadığım sivilceyi bu süreçte çıkardim🤦🏻♀️😔 Çene altımda, baktıkça sinirim bozuluyor. 12 haftaliğim daha devam ediyor. 🤷🏻♀️
Srhtzlyh Hayriye19 benimde ilk başlarda bir şey yoktu 23+6 olduk bir aydır filan yüzümde çıkmayan şey kalmadı. Benim ergenlikte bile hiç sivilcem yoktu beslenmemdede farkli bisey yok hamileliktendir diye düşünüyorum
mrskement Bnmde 2 haftadır hiç çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım bütün yüzüm sivilce oldu 2 gün önce test yaptm pozitif çıktı bnde hamilelikten mi diye düşünüyorm
Hayriye19 mrskement büyük ihtimalle bende zaten cildiyeye gitmiştim sivilcelerden dolayı orda öğrendim kan sonucunda 🤦🏼♀️
Zeynep_adem58 Srhtzlyh genelde sivilce ve lekelenme kizda olur diye biliyorum bnimde bir oglum var onda hic bisey yokti yuzumde bu hamileligimde cok sivilcelendim oncesi hayirli olmasi saglikli olmasi ama kizim olsun cok isterim hayirlisi olsun bakalim ne olcak 😍
Zeynep_adem58 mrskement bilmuyorum ki valla kiminde erkek olmus kiminde kizda olmus sivilce hayirlisi sagliklisi olsun bakalim ne olucaklar😊
Sevgi8955 Bir.oglum bir.kizim var ikisindede hic sivilce olmadi ama bu sefer yine hamileyim ve kiz sırtımda çene altında falan A ara ara oluyor Bnde anlam veremedim hic şaşırdık hatta hamilelikten diyo herkes