sntn Kızlar pazartesi günü bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek dedi doktorumuz hiç ihtimalli felan da konuşmadı direk erkek dedi 14. haftadayız. 14. haftadan sonra cinsiyeti değişen var mı
mervetari4 sntn değişebilir canm asıl tam 16. Haftada ortaya çıkıyor genelde erkek bebekleri çoğunlukla doğrudur ama kızlarda şaşırabiliniyor
Laylaaaa121212 Miragee evet sizinkini biliyorum ..bu beni çok korkuttu nasıl yanılma olur diye.sonuçta uzman doktordur size bakan
NeseMf Miragee yaa çok ilginç benim de 18. Haftada pipiyi gösterip net bir şekilde erkek dedi ama nedense detaylıda değişecek gibi hissediyorum☺️ Olabilir mi acaba
Mineust Haftadan sonrakiler genelde dogeu oluyo. Öncesinde tahminde bulunuyolar doktorlarda değişen çok kişi var
Asenadgdvrn80 sntn bende bunu merak ediyorum bana kiza benziyor hatta buda kız dedi ama bilmiyorum birşey alamıyorum ama yuzden
Civcivimm00 Ya bende14. Haftamdayım 2gün önce gittim bana pipisi görünmüyo oluşmamıs daha ama tahminim erkek dedi 3hafta sonra değişir mi acaba erkek deyip kız olan oldu mu?
Laylaaaa121212 Civcivimm00 birde derlerki organ oluşumu 16da tamamlanır valla bu forumda 20ye kadar kız denilip bacak arası boş olduğu halde 20 de erkek çıkan organı sonradan gelişen bir sürü bebek var Rabbim gönlümüzdekinden yana olsun sağlık olsun..🤲🏻🙏🏻 Yanılma olursa diye heveste kalmıyor alısverise falan