Kekmez melike0710 canım benim ben 23 haftada 17 kilo almıştım doktor kafaları yiyor her gittiğimde şimdi 28. Haftadayım yine gidicem yine kafayı yicek adam 😂😂😂
melike0710 Kekmez 🤣🤣🤣 ohh benim gibi biri daha varmış yaşasınnn 💛 neyse doğurunca en çabuk biz veririz inşallah 💃🏻💃🏻
ftmaygmur 20+0 yeme düzenim değişmedi aslında yani iştahım eskisi ile aynı ama o halde 4 kilo aldım nasıl oldu bilmiyorum 🤔🤔
Merveacrl Selinnar bunları çekeceğime kilo alsam daha iyiydi çünkü hamileliğimin hiç tadını çıkaramadım 😔hep hastaydım ve hastanelerdeydim acillerde şimdi de kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum 😢😢
Merve1996 61 kiloyla hamile kaldım.Ama ilk ay mide bulantısından kilo verdim 57 ye düştüm.Sonrasında şimdi ben 28+5 günlüğüm 62 kiloyum herşeyi yiyorum ama fazla almiyorum bakalim ikibuçuk ayimiz var nasil bilemiyoruz 😊5 yada 6 kilo almisim yani.
Pinar124 Kubar ekmeği dediğin gibi çıkarmalıyım hayatımdan ve tabi gece alıştırmalarını 😊 49la hamile kaldım dün tok karına bi çıktım 57 olmuşum 1 haftada nasil da aldım 2 kilo 😣 dikkat etmem lazım artık
BarBeyzazer SinemDemirciErel evet benimde ilk tek bebek bile mûcizeyken Allah bizlere iki tane birden nasip etti çok şükürler olsun ☺ bırakın ikizi ilk çocuk denemesinde hamile kalacağımı bile beklemiyordum ne güzel bir lutüftur 😍🙏❤