Yagmuryagmur Kızlar detaylı için gidicem ama eşim içeri alınmıcak denildi sizlerde öyle oldu mu Edirne Cenk sayın için
Civcivim89 Yagmuryagmur Yagmuryagmur alınmıyor malesef dışarda arabada bekletiyor lar genelde arabayla gidiyorsanız asistanı arayıp müsait olduğunda sadece sizi cagırıyor kliniğe ben haziran ayında cenk beyse ayrıntılı ultrosana girdim
tokgozss @Yagmuryagmur evet benim de öyle oldu eşim kapıda bekledi korona var malum :( fotoğrafları ile yetindi artık üzüldük ama napalım sağlık çalışanları da kendince haklı tedbir konusunda. Özel hastane de oldum bu arada ama her hastane bu şekilde yapıyor mı onu bilmiyorum
Yagmuryagmur tokgozss bende özele gidiyorum canım doktorum alıyo da detaylı için başka doktora gidicez bugün aradılar eş alınmıyo beklicek bekleme salonunda bi aldır bekliyoruz görmeyi beraber 😂 gitcegim doktor da özel kendi özel yerine pandemiden dolayıymış
Yagmuryagmur Naren1 yerden yere değişiyor kendi doktoruma birlikte giriyoruz da detaylı için başka doktor sekreteri aradı tek beni alacaklarmış pandemi dolayısıyla bakalım artık heves etmiştik kaldık heves
MujdeAzra Yagmuryagmur inşallah herşey çok güzel olur :) bende iki hafta sonraya randevu aldım eşimin bekleme salonunda bekleyebilcegini soylediler
Yagmuryagmur MujdeAzra amin inşallah canım senin de için de iyi geçer inşallah bekleme salonunda bekletiliyor eşler 😊
Civcivim89 Yagmuryagmur demekki artık içeride alıyor lar daha bende daha yeni normalleşmeydi sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza🙏