Mmunvvr Meraba kızlar en baştan beri şok marketin bezini kullanip memnun kalanlar var mi yada kötü diyen? maddi zorunluklardan dolayi uygun ve pisik yapmicak bi bez ariyorum hemen altta da şok market var yakin olur bulunmasi da kolay olur diye düşünüyorum
Melike48 Mmunvvr küçük bi paket al dene istersen canım her bebişin teni bir olmuyor başkasının bebişini yaramayan belki senin bebişine birşey yapmaz denemekte fayda var tahriş ederse başka denersin ☺️
dorukhan_nehirada_moms Mmunvvr bn dogdugunda kullaniodum ve cok memnundum cnm ne pisirdi ne tasirdi ama herbebek farkli bilemedim simdi suanda da baby turco kullaniyorum ondan da cok memnunum
Merve2304 Mmunvvr mühendis baba içerik açısından şok marketin bebeland bezini öneriyor canım için rahat kullanabilirsin. İnşallah bebeğinde sever
Nuryalcndag Mmunvvr ben kullanıyorum 3 aydır felan ondan önce sleepy kullanıyodum bebeğim 22 aylık şu an mühendisinoglu temiz içerik listesinde koyunca bende denemek istedim ve aldım memnunum gayet iyi fiyatı da gerçekten uygun ve ıslaklık göstergesi de var
Assye Her bebeğin cildi bir değil kuzum benim kardeşim beyaz tenli ve hassastı prima olsun molfex olaun annem baya denedi hepside pişik yaptı yara yaptı, o zaman bimden almıstı bimin markası o iyi gelmişti şaşırmıştık hepimiz🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
gamzosgamzos Ben migrosun bezi minies kullanıyorum çok memnunum kızım 9 ay 4 günlük bir kere taşırma veya pisik yapmadı
busbus35 Doğar doğmaz vazelin sürün her alt acmasinda hiç pişik olmaz ❤️bebek vazelini var eczanede ben de aldım koydum oğluma yaşadım pişik sorunu altı aylıkken biri dedi öğün bugündür pişik olmuyor 🙏😇
smyyezeyrek47 Mmunvvr kötü ya bizde iyi olması yani pisim yaptı poşet gibi diğerlerinden farklı en güzel binin bezi jenny willy hemde uygun yumuşacık kremalı ama denemen gerek tabi herkezde bir olmuyor