Quinmomm Kızlar birliktelik sırasında eşim vajinan eskiye göre genişlemiş dedi ilk hamileligim henüz baya da kilo aldım doğum yapınca düzelir mi hamilelikle mi ilgili acaba bilen varsa cevap yazabilir mi
Ozdmrkbraa Quinmomm kaç haftalıksın canım. Bi ara benimde öyleydi sonra nasıl olduysa eski halinden daha da darlaştı bebeğin durumuna göre olsa gerek
SnFk Quinmomm vajina kendini bir süre sonra toparlayan bir organdır. Yani mesela 1-2 hafta ya da daha fazla ilişkiye girmezsen muhtemelen ilk halini alacaktır. Erken doğum tehlikem olduğu için ilişkiyi bıraktık. Progestan kullanıyorum ilacı yerleştirirken bile zorlanmaya başladığımı fark ettim. Korkma yani düzelir. Doğumdan sonra eski halini alacaktır.
Busrakolas10 Bizde 9 haftadan Sonra ilk defa ilişki denedik eşim genişlemiş baya dedi ama benim de canım çok yandı sanırım doğum yaklaştığı için 🤷🏼♀️
ZeynepBetul Ben zorunlu sezaryen oldum 3 günde falan toparladı hatta eskisinden daha iyi oldu gibime geliyor Henüz 18 günlük bebeğim O genişleme bebeğin baskısından oluyor Hele ayakları aşağıdaysa çok fena şişme bile yapıyor Doğumdan sonra hooop hepsi geçmiş 😙