Cicilibicili flowers betayı aynı yerde bakman gerekiyo, farklı çıkıyo çünkü başka başka yerlerde baktırdığında
flowers Arslnyldz bu arada gercekten ultrason fotografi var kese olusmus resim eklemeyi beceremedim gosterecektimda
flowers Deniz_deniz123 evet bunye cok onemli bizim hicbir sorunumuz olmamasina ragmen 18 ay olmamisti mesela
Serrax flowers tamam o zaman 4+5 oluyor yine 4 hafta diyebilirsin. Kendini strese sokma canım boş kese niye olsun,boş gebeliğin beta artışıyla hiç alakası yok. Olumlu düşün rahat geçir şu 10 günü. İnşallah bebeği de kalp atşını da duyacaksın🤲🏼
Mineust flowers bence bugünde kan verme bırak bekle bi hafta filan. Doktorunu sorgula bence bu kadar çok kan vermen hiç normal degil
Meleeekkk flowers şuan sizinle aynı durumu yaşıyorum farklı merkezde yaptırdım birinde 500 birinde 1700 çıktı bi önceki test 750 idi 1700 çıkan yerde yaptırmıştım.bunalıma girdim resmen siz yaptırdınız mı tekrar
flowers Meleeekkk ben 2126 cikmisti en son iki gun sonra yaptirdim yani dun 3234 cikti iki kat artmadi doktoru aradim saglikli gebelik demem suan icin dogru olmaz gene beta istedi takip etmemiz lazil birkac kere daha dedi :(
flowers Meleeekkk ama sizin zaten iki kati artmis iki gun arayla yaptirdiysaniz sonuc iyi tekrar yazarmisiniz duzenli olarak tek tek iki gun ara ile yaptiklariniİzi
Meleeekkk flowers sizin kese göründüyse inş sağlıkla ilerler bu beta olayı beni de çok yordu .progestan iğne de vuruluyorum hergün delik deşik oldum resmen heryerin mor
Meleeekkk flowers en az yüzde 60 diyorlar artışa sizinki de ona yakın bence doktor neden öyle demiş ki .3400 lerde çıksa yüzde 60 olurdu
Meleeekkk flowers aynı gün bi merkezde 500 diğerinde 1700 çıktı o bizim kafamızı karıştırdı .daha önce de 700 çıkmıştı 2 gün önce .tüp bebekle zaten bu değerleri gördük .iki hastane arasında bu kadar değer oynaması çok tuhaf .kese için daha gitmedim doktora .yarın bidaha test istedilet
flowers Meleeekkk bukadar cok test yapmasak keske ama doktorum israrla benimde takip istiyor yuzde 70 artsa iyi yine insallah artar bende yarin yine yaptiricam benim kese var ama bebisi gormeye 3 ekimde gidicez degerler duserse tabi gorememe ihtimali yuksek
flowers Meleeekkk benimde ayni sekilde sizi cok iyi anliyorim yarin 6. Kez vericem yorucu bi surec gerçekten ama hep verdiginiZ kurumda verin kani
flowers Meleeekkk bilmiyorum o sagliksiz demedi ama sana sağlıklı hersey yolunda da diyemem takip sart dedi gene kan istedi yani yuzde 60 bile degil bendeki artis bilmiyorum ama dua edelim kendini yorma ne zaman gideceksin doktora
Meleeekkk flowers ben progestan kullandığım için istiyorlar da sağlıklı değilse iğneleri bırakmam için sizin zaten kese görünmüş kalp atışı da duyulursa 3 ekimde inş neden sürekli test istiyor ki .