nazlibaharim Kızlar 18+4 gündeyim kızımın ufak hareketlerini hissediyordum ama dün gece İlk defa dışarıdan da Hareketlerini izledik tekmeliyordu çok erken değil mi sizin ne zamandı?
Snszasla nazlibaharim erken değil canım kişiden kişiye değişiyor bu durum benim de ilk gebelik ama 15.haftamda hissetmeye başladım 🤭🐣 vücut yapısı zayıflık herşey etkiliyormuş 🤗
Mehtapakgl nazlibaharim bende dün gece post açtım. Hıçkırığa benzettim. İlk defa dün veren neri belirli aralıklarla damar atması gibi pıt pıt ediyor. Ama tabi ben göremedim dışardan denk gelmedi. Bence zamanı geldi artık 😁
Oglakdorukcum nazlibaharim valla sabah sabah suan beni iyi tekmeliyor ama canım acıtmıyor suan hosuma gidiyor 😍😍
nazlibaharim Snszasla kilom 61 şuan 4 kilo aldım başından beri de İlk hareketiydi dışardan farketmek çok başkaymış 😊
nazlibaharim Çook garip hissettim karnım minik minik inip çıktıkça 🥰 Genellikle 20. Haftadan sonra diye yazıyor biraz da korktum açıkçası minik bir canavar gibiydi 😁 Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine
Snszasla nazlibaharim çok güzel bi duygu gerçekten 🐣 haraket ettikçe bende mutlu oluyorum izlemesi çok keyifli oluyor rabbim sağlıkla dogmalarını nasip etsin bizi de bi avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻🐣