Herkese merhabalar.Hamileliğim boyunca buradan doğum hikayelerini okuyup moral bulduğum için hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.Hamileliğim çok zor geçti,hem şişmandım,mide bulantılarım geçmedi 9 ay,her yanım şişin şişin şişti,tuvalet kaçağım oldu,midem çok yanıyordu…vb.35.haftada doğumu beklemeye başladım oğluşum artık doğsa diye diye 17 Eylül’de gelmesi gereken bebişi 19 ağustosta getirdim:)Eşimle,teyzeme istermisin kontrole bir gideyim 4 cm açıklıkla yatış versin doktor diyordum.Çaktırmadan inanıyordum da o gece sanki doğuracakmışım gibi bütün evi toparladım,çamaşırlarımı yıkadım sabah 6 gibi yattım 7.30 da eşim uyandırdı hastaneye gideyim diye bir kalktım yataktan adetin ilk günü gibi bir bel ağrısı,WC ye gittim birde ne göreyim nişanım gelmiş.Eşimi arayıp hazırlıklı olmasını söyledim iş,izin için falan.Hastaneye gittim doktorum 3cm açıklık var dedi kalçadan ciğer geliştirici iğne yaptırıp 3 günde ilacın etki edeceğini eve gidip dinlenmemi cumartesi günü gelmemi söyledi ben Perşembe gittim hastaneye.Beni aldı mı bir korku başladım duaya Allah’ım çocuğuma birşey olmasın diye .Eve geçmeden kayınvalidemi aradım oda bize geldi dedim anne doğuruyorum oda panik oldu eşimin kuzenini de çağırdık kahvaltı ederken sancılarım 5 dk da bire düştü.Doktoru arayıp hemen hastaneye gittik 3cm açıklık olmuş 7cm.yatis verdiler ntsye bağladılar serum verdiler dogumhaneye geçtim bir de baktım ki Balkuşum kucağımda😍 Fakat Balkuşum 1 aydır sarılık😟Hepinizden dualarınızı bekliyorum.Allah evlat isteyen,bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar,tek avazda kurtulacağımız doğumlar nasip etsin.