Merhaba arkadaşlar belki tanıyanlar olur 37 . Haftamızdan beri iki üç güne bi doktorum doğuracaksın doğuracaksın dedi ama doğuramadım 😂 bugun tam 40 haftalık olmustuk suni ile başlayalım dedi doktorum ve bizde kabul ettik
sabah 9.30 da yatışım yapıldı nst falan derken 11 oldu saat bir de baktık ki sancılarım var baya düzenli kasılmalar vs ebem dedi ki sen zaten doğuma başlamışsın dedi açıklık 2 cm di sonra ebem böyle giderse sunite hiç gerek kalmaz dedi 1 saat belledik ama sancılarım yetersiz geldi yavaş yavaş suni vermeye başladılar saat 12 den 2 e kadar gayet iyiydim 2 den sonra artık dayanıımıxak bi hal aldı sancılar sıcak suya giriyorum falan annem eşim başımda ben ağlıyorum onlar ağlıyor 😂 sonra ebem geldi agrı kesici yapacağım dedi tamam dedim yaptı o an Baha rahatladım ama 1 saat falan sürdü etkisi etkisi geçmeye başlayınca agrılar yine çoğaldı ben de. Bi yandan uykusuzluktan bayılıyorum birde o ilaç iyice halsiz etti neyse anestezi uzmanı geldi bu sefer epidural taktılar o anki rahatlamayı anlatamam ne ebenin muayenesinde acı hissediyorsunuz ne sancıları sadece arada kasılmalar oluyor ama acı vermiyor
akşam 6.30 da doktorum geldi baktı açılmam 10 cm olmuş bile epidural baya ilerletmiş galiba tamam dedi ıkıncaz bitcek bu iş
o arada yan odada da benim doktorumun başka bi hastası var onunla arkalı önlü doğurduk doktorum bi oraya gidiyo bi bana geliyo stres oldum ama benim kafa güzel hala uyukluyorum en son doktorum geldi müzikler açıldı kokular sıkıldı rahatlarım diye diyorum ki zaten uykum var uyucam şimdi birde sancı falan hissetmiyorsunuz ya o yüzden çok rahat geçti doktorum diyo ıkın ıkınmaha çalışıyorum olmuyor bana diyor ki uyan artık ıkın nolur diyorum hocam çok uykum var 😅 neyse benim ıkınmalar güçsüz kaldı üstten bastırdı ebe o sırad doktorum da vakumla çekti kızımı sonra dikişler falan derken ıkınamadığım için 5 dikişim oldu şu an onlar acıyor biraz ama kızım yanımda çok şükür 🙏 uyuyarak doğuran olarak biliyo herkes şu an beni neyse diyeceğim kızlar suni den korkmayın doktorunuza güvenin epidural kesinlikle öneririm ben memnun kaldım sorularınız varsa sorabilirsiniz 🥰