Ozkn53 Bi kaç gündür yaşadığım bu rahatsızlık beni uykularımdan ediyor😔 uykularımdan etmesinden ziyade çok kötü bir his bunu yaşayan, bi cözüm bilen var mı acaba ?
Baobap Ozkn53 bacaklarınız acıyana kadar squat yapıyorsunuz sonra yorgunluktan uyuyup kalıyorsunuz. Yıllardır çekiyorum işe yarayan tek şey squat. Ama doğru şekilde yapıcaksınız. YouTube dan öğrenebilirsiniz.
Dudu2019 Ozkn53 çok acayip bisey o ya bende yıllardır cekiyorm ayağıma vermediğim şey kalmadı ağrı desen ağrı değil enteresan bende beklm belki biri bisey der ama soğuk kompleks iyi geliryormus onu önerebilirim bende sana anca cnm😣
Ozkn53 Dudu2019 yıllardır yaşamanıza cok üzüldüm bi kaç gündür çekiyorum çok zor bi durum doktora gitmedinz mi acaba ??
Gulce1308 Bende normalde de vardı hamilelikte dahada arttı herşeyi deniyorum ama uykum iyice gelip bayiliyorum anca öyle uyuyabiliyorum başka türlü geçmiyor. Evde dolaşıyorum deli gibi
Baobap Ozkn53 squat sayesinde kaslarınız çalışıyor ve kan dolaşımı artıyor. Bu sayede uyku moduna geçebiliyorsunuz.