Burcukaramertt Merhaba 35+2 yim 2 gündür WC den çıkamıyorum su gibi sanki hiç WC ye girmemişim gibi ufak ufak küçük tuvaletimi yapıyorum afedersiniz. Kalmadığım sürece bu böyle akıyor sürekli tuvaletim varmış gibi normal mi ? 🙏🏻😔
Tazeanne0134 Burcukaramertt korkma kuzum suyun gelse çok net anlarsın emin ol için de bişe yırtılıyor gibi oluyor en azından ben öyle hissetmiştim
Burcukaramertt cagla24 tutabiliyorum evet ama tutmadığım sürece sürekli akıyor korktum açıkçası ilk gebeliğim 😔
cagla24 Burcukaramertt bebek baskı yaptığı için kaçırıyor olabilirsin tutabiliyorsan korkma ama için rahat etmiyorsa bi doktora git istersen
Ozqe94 ben bunun için doktora gittim . Bana çubukla vajinal bir test yapti canim sızıntı var mi dye ama altima kaçırdığımız öğrendim 🤭 31. Haftamyadim o zman
Burcukaramertt Ozqe94 36 haftama girdim bazen bende kaçırıyorum idrarımı 😂 ve iki gündür acayip bir agrım var acaba bu neye işaret 😔 bir anda baskı oldu iki kere bişey düşer gibi
Tazeanne0134 Burcukaramertt ve aynı zamanda da birden işemişsin gibi oluyor yukarda arkadaşın da dediği gibi tutuyorsan çiş tutamıyorsan sudur
Ozqe94 Burcukaramertt canim bugun 34 haftam tam . Doktor kontolum vardi. Bebek varıncaya baski yapiyo hareketlerine dikkat et dedi . Bir gidip baktir istersen hareketini takip et
Burcukaramertt Tazeanne0134 öyle diyolarlar evet 😔 denedim tutabiliyorum çok teşekkür ederim bu arada ilgin için 🙏🏻 Dün akşam bir anda karnımda bir ağrı oldu vurdu gibi asagıya dogru bağırdım resmen ama saniyelik oldu bebek dönmüş olabilir mi
Tazeanne0134 Burcukaramertt olabilir ben öyle bi şey hissetmemiştim ama arada öyle sancılar ba olabilir canım korkma sakin ol strese girme
Tazeanne0134 Burcukaramertt ne demek canım aynen sor valla ben tek başıma hamilelik geçirdim ne olsa araştırırdım