la_tahzen 11 haftalık hamileyim, grip oldum malesef. Doktora gitmedim, ilk üç ay ilaç verilmez diye duydum, napmaliyim
ferhan la_tahzen canim bende ağır bir enfeksiyonlu soğuk algınlığı geçirdim.kesinlikle ilaç kullanamıyoruz zaten doktorum bana soğanı soyup kaynatmami suzdukten sonra içine biraz bal atıp iliyinca icmemi önerdi . Tekrar allah razı olsun diyorum doktoruma çünkü çok faydasını gördüm . He bide ayrıca canim ihlamur düşük tehlikesini arttıran bir madde mümkün olduğu kadar adaçayı kuşburnu gibi şeyler iç . Allah sifani versin .😊
BBYaman la_tahzen bence git bende 2defa grip oldum ilac veriyolar ilkini ilacsız 2,5haftada atlattım ikincisini ilacla kalktım ayaga
Yusufaras Bol ıhlamur iç ama çok kötüysen yinede surup yazıyor nefesini falan acar rahatlarsın diyor ama çok kötü olursan kulak boğaza görün yazdığı ilacı bana getir göster ama demişti benim doktorum
Esrakb Ben 7 aylık oldum ve toplam 3 kez grip oldum. Gripte maalesef doktor ilaç vermiyor. Bol bol c vitamini 4 saate bir panadol oda baş agrısı cok şiddetli olursa diye verdi. Otrovine pediatri kullandım yaklaşık 3 gün o biraz rahatlattı çünkü nefes alamıyordum. Geçmiş olsun
SerapUGR Ben 2ay cekip atlatamadım gittim antibiyotik verdi doktor 2günde düzeldim. Doktor kullanman gerek ilaç daha kötü olursun yoksa dedi. İyiki kullanmısom yoksa gececeği yoktu
EmrahEsmaSaglam la_tahzen öncelikle çok geçmiş olsun.Bende 27 haftalık hamileyim 10 günde bir grip oluyorum soğuk algınlığını atlatamadım bir türlü ilaç kullanamadığımız için sürekli tekrarlıyor.ıhlamur iç demişler günde en az bir bardak ıhlamur içmen gerek çünkü ıhlamurun düşük etkisi oluyor.yinede doktora görünmende fayda var.. geçmiş olsun tekrar
Evgenya Ben de dun kbb ye gittim kanimda enfeksiyon cikti. Bi kerr soguk alginligini ilacsiz atlattim ama bunda cok kotu oldum antibiyotik iciyorum kadin digum dr ilaclarimi icmemi soyledi. Bence ihmal etmeyin kendiniz iyilesmekte zorluk cekersiniz.