Aloneanqel HAU ben 19+2 de içimde birşey kayıyor gibi hissettim çok hafif ama canım sanki sağdan sola soldan sağa kayıyor gibi 🙈🙈🤲🏻❤️
Sureyyaa HAU bende 15+4 üm şuan sabahları sol tarafıma toplanıyor top gibi sertleşiyor bide bir kaç gün önce bi karıncalanma gibi hissettim yer değiştirdi sertliği gitti 🙈
Aloneanqel HAU herkeste farklı tabi bende tam ne zaman hissedeceğim diye bekliyorum bakalım hayırlısı 🤗🤗24 de biraz daha fazla hissederim gibi geliyor 💖🤲🏻
Ebru-1990 Bende 16 haftalık hamileyim :) nerede oldugunu net hissedebiliyorum sertleşip toplandığında göZle de farkediliyor yeri 😁
AyGC Ya nasıl anlıyorsunuz Allah aşkına 😄😄 sertleşiyor falan yazıyorsunuz şaşırıyorum nerden görüyorsunuz nasıl hissediyorsunuz
Ebru-1990 AyGC ben zayıf bir anneydim ve bu 3. Bebeğim :) sırt üstü yattığımda top gibi belli oluyor sertleşiyor kesenin yeri gözle de anlaşılabiliyor artık :)
HAU Bi yere geldiğini anlıyorum oda genel olarak sol tarafta hafif bi yükseklik oluyor çıkıntı 🙈 ama hareketi hissetmiyorum daha 🤗 i