Ozgecetindag Kizlar birkaç gündür vajinada aşırı yanma batma acı var. Yururken zorlanıyorum heleki gece lavaboya giderken kalkmak bana işkence bu normal mi yaşayan var mı bebeğimde çok hareketli
Rabia95 Ozgecetindag ya bebeğin kanala girdi ya da idrar yolu enfeksiyonun var, bende 33’üm aynı şeyler bende de var hem bebek kanalda başı çok aşağıda hemde enfeksiyon 🤦🏻♀️
turansmom1 Ozgecetindag 34 haftadayım canım bendede o ağrı başlamıştı bebeğim tersti ve idrar yolu enfeksiyonum vardı bir doktora görün bence
Ozgecetindag Hande95 ondan bende korkuyorum fakat en ufak alttan temas ettiremeyecegim kadar ağrıyor enfeksiyon danda korkuyorum sonunda doktoruma gorunucem gibi mahfetti bu ağrı :(
Ozgecetindag Rabia95 bilmiyorum ki canim ya çok ağrıyor yaniyo acıyor enfeksiyon erken doğuma neden oluyor sanırım
Rabia95 Ozgecetindag evet maalesef, benim 30 dkkdan fazla yürümem ayakta durmam yasak. Sende yorma kendine doktora gidene kadar. Bugün bi markete gideyim dedim mahvoldum ağrıdan adım atamıyorum
Ozgecetindag Rabia95 ben doktora gorunmedim ama gorunmem gerek anlaşılan bu yanma acı normal değil sende sağlıkla al kucağına inşallah 🤲
turansmom1 Ozgecetindag dayanamiyorsun evet ben gece yarısı doğuruyorum diye hastaneye gittim nst bağladılar hemen öyle bir ağrı vardı ama idrar yolu enfeksiyonum varmış kum döküyormuşum. Allah kolaylik versin😘
Ozgecetindag turansmom1 gerçekten öyle idrar geldi sanıyorum gidiyorum azıcık geliyo sürekli sıkışık hissediyorum resmen bacaklarımdan çekiyorlar ayırıyorlar yürürken elimle bastiriyorum yaşlılar gibi sağa sola dönerken 40 takla atıyorum şişede geçmiş olsun Burctn
Burctn Ozgecetindag geçmiş olsun canım bende 36 oldum dün hastanede yatırdılar aynı şikâyetlerim vardı şancı cıktı sancıyı durdular ciğer gelistirici yaptilar nolur nolmaz diye şimdi evdeyim çok şükür ağrılarım azaldi enfeksiyon da çok bende sende de vardır muhtemelen
Sevgisena_54 Haftadayım benim bebeğinde kanala girmiş ama öyle bı ağrım olmadi sizinki bencede enfeksiyondan kaynaklıdır. Bol su tüketin 🙏
Ozgecetindag Sevgisena_54 suyu çok içiyorum fakat yok geçmiyor gün geçtikçe artıyor normaldir dedim ama günlük hayatımi etkilemeye başladı ağrılar
Sevgisena_54 Ozgecetindag idrar tahlili isterler büyük ihtimal 🙏 çok geçmiş olsun atlatırsınız ınşallah