Cerenbilal51 İyi aksamlar arkadaslar 29 eylül e sezeryan günü aldım, şunu merak ediyorum o günü beklemezse eğer bebek suyum gelir doğum başlarsa sezeryan istediğim için sezeryan Alınır mıyım Aç olmak gerekiyor diye biliyorum ya o zaman tok olursm ne olucak???
Sedaa06_ Cerenbilal51 iyi akşamlar canım eltim 40 gün önce senin düşündüğün g8bi sezaryen dogum yaptı bebek gününü beklemesi erkenden suyu geldi ve sezaryene alındı aç olmamızın nedeni bildiğim kadarıyla bize verilen narkoz etkisi cabuk geçmemesi için onun haricinde bir önemi yok
Eslem23 Cerenbilal51 birkaç saat belenir ve alınır ameliyata böylesi aslında daha iyi olur sancı dan dolayı vücutta bi hormon salgılanıyo ve süt çabuk geliyo
KubraTasdemir Cerenbilal51 sezaryene yine alınırsınız ama eger tok olursanız açlık süreniz dolana kadar bekletirler bu süre genel anestezi alacaksanız daha uzun epidural alacaksanız daha kısa olur. Açlık önemli yani. Suyunuz gelince de doğum hemen baslamiyor zaten onunda bi bekleme süresi var
KubraTasdemir Sedaa06_ açlık süresinin ameliyatlar icin cok önemi var. Tok olursanız aclık sureniz dolana kadar bekletilirsiniz cunku anestezi alacaksınız
Ela2020 Aslında bu şekilde olsa direk normale alınsa da güzel olur ben öyle istedim biraz ama gelmedi suyum isteğe bağlı sezeryan oldum beklemek istemedim
Kuzeymiraa Cerenbilal51 endişelenmeyin öyle bir durumda sezeryan istediğiniz için hemen sezeryana alınıyorsunuz lavman yapıyorlar zaten son haftalarda sıklaşıyor gitmeniz öyle bir durum olurda önceden anlar doktorunuz