Mina_yldz60 Anneler gecen hafta kan tahlili yaptırdım 42.2 çıktı sonuç balık yağı verdı haftaya bidaha gel dedi sonra ultrasyona soktu kese görünmedi tekrar tahlil yaptı yarın çıkıcak sonuç gecen hafta 5 haftalıktı neden görünmez kese yaşayanlar varmı
Birgul Mina_yldz60 hcg 1500-2000bini geçmesi lazım canım o haftayla alakalı olmuyo tekrar hcg verdn mi
Huriyeolgn Mina_yldz60 benım 5. Haftada kese yenı olusuyordu sadece duvar kalınlasmıs dedıler 6+1 de hem keseyı hem bebısı gordu canım hcg 1500 u gecmesı gerekıyor vajınal ultrasondan bakması ıcın bıle
Mina_yldz60 Birgul haftayla alakalı değilse içim rahatladı çok korktum kötü bişeymi var dıye verdim tekrar tahlil yarın öğrenicem inşallah yükselmiştir değerlerim
Humaa-1 Benim değer pazartesi 751 di yarın yine vericem lekelenmem olduğu için ona göre ya cuma yada haftaya doktora gdcem 😞
Mina_yldz60 Huriyeolgn dua edin hayırlı haberleri alıyım yarın daha yeni oluşuyodur belki ondan görememiştir çok stres yaptım 😒
Huriyeolgn Mina_yldz60 Tabıkı ederım canım bende gec gordum ama bak bebegı de gordum sonra gonlunu ferah tut sen 5 cok erken bazılarında gec dollenmede olabılıyor
Mina_yldz60 Humaa-1 Allahın izniyle inşallah hayırlı haberleri alırız canım çok stresli durumlar bunlar
Burcu3506 Humaa-1 hiç korkma gerekirse kürtajdan bak bende yeni oldum uyudum uyandım bitmişti fiziksel değil psikolojik yoruyor insanı ama bu da geçecek en azından hamile kalabiliyoruz bunu gördük
Humaa-1 Burcu3506 bu benim 7. Gebeliğim 2. Evliliğim çok güzel gidiyordu herşey bi anda değerler düştü😢 çok umutluydum bu defa olacak diyordum 😢