Kubraaka2 Sürekli bulantı hali sabah gözmü açar açmaz ve yatana kadar devam prilam başladım gece 2 tane alıyom hiç farketmedi 🤦♀️ Oğlumda 9 ay sürdü bakalım bu süpriz yapar da bi kaç aya geçer inş
Byzalya Kubraaka2 bende 7+6 haftalık hamileyim canım doktorum günde 4 defa prilam kullanabilirisn dedi ama banamısın demiyor napıcaz bu bulantıyla yemek de yiyemiyorum ben
Aden23 Kubraaka2 salatalık havuç ince uzun doğra çubuk gibi bol limonla ve tuzla hemen geçiyordu benim.
Drn-Brc Kubraaka2 zofer iyi gelmişti bana sadece yoksa başa çıkamadım bulantılarla geçmesini beklemekten başka çare yok çok zor biliyorum ama geçiyor
Kubraaka2 Byzalya aynen ben 2 defa gece alıyorm hep bulantı hali bir saat geçtiği olmyo sabah bal kaymak yiyorm az ekmekle o kadar akşama da 2 lokma yiyorm yemekten içim alırsa
-Kbra8- Bende herşeyi denedim 6.haftamdayım. Tek kesen şey elma oldu. Hemen bastırıyor bulantıyı. Yoksa sürekli herşeyden midem bulanıyor sudan bile. Ama sabah folik asiti içtikten sonra elma yiyorum ancak onun üzerine kahvaltı yapabiliyorum. Dene istersen bi.
Smyybedir -Kbra8- sabah folik asit içtiğimde benimde öyle oldu ama sonradan kahvaltıda yapın sonra açken yemek yedikten 2 saat sonra alırsanız mide bulantısı yaşamıyorsunuz bende ilk öyle yapıyodum şimdi daha rahatım
Growinupangel Yataktan kalkmadan mutlaka tuzlu çubuk ye uyumadan önce iç son bulantı ilacını da , ben altı aylığım hala prilam kullanıyorum cesaret edip bırakamadım o kabusları bi daha yaşamamak için:(
Huriyeolgn Kubraaka2 benımde 7. Haftamda baslamıstı 17 deyım hala prılama devam edıyorum ılk zamanlar çok serum taktırmak zorunda kaldım canım oyle toparladım prılam etkı ettı oylelıkle
Kubraaka2 Yonca__86 7 hafta doldu benimde prilama yeni başladm bu bitsin ondan alırım olmadı daha mı etkili günde bi tane mi alıyosunuz zoferi
Dilekyc Bende 24 haftalık hamileyim Hala mide bulantılarım var sadece sabahları oluyor ama ilaç kullanmıyorum ben tuzlu çubuk kraker yiyorum
Rvyda1710 Kubraaka2 Ben ne yapsam başa çıkamadım o illlaki yaşanıyor bugünlerde gecicek diye kendimi hep teselli ettim çok şükür 22 .haftamdayim halen ara ara yaşamaktayım ilk haftalara göre gayet iyiyim ama çubuk kraker,bana doktorum birde soğuk bulantıyı bastırır demişti yogurt ye demişti.
Yonca__86 Kubraaka2 primall verdi önce bana doktorum bende hiçbir işe yaramadı su bile içemedim daha sonra Zofer i verdi sabahları yarısını kırıp içtim 5 ci haftadan beri kullanıyorum maalesef 18.ci haftama giricem ikinci gebelikte baya zorlandım geçer inşallah hepimizin 🙏
Kubraaka2 Yonca__86 zofer aldım bugün pembe bi hap içinde 10 tane varmış 🤦♀️ Sabah aç mı içeyim uyanır uyanmaz ?