Herkese merhaba
Bende son 1 haftadır doguramiyorum postlarında gezip durdum.40 haftayı tamamladım.Doktorumla 23 eylüle sözleştik.Suni sanci ile doğumu baslatcakti.Bu arada benim 2.dogumum ilk doğumda epiduralli suni sancılı bir doğum olduğu için normal sanci nasıl bir sey bilmiyorum.Ama doktoruma sürekli suyum pat diye evde duş almaya abdest almaya makyajımı yapıp ojelerimi sürmeye vaktim var mı diye hep sordum.Bir kaç akşam önce gaz sancim oldu.Yine aynı sancıya benzer sancılar pazar akşam başladı.Vuruyor gececek diyorum birazdan gazin çıkacak diyorum evde dolanmaya devam ediyorum derken artık yatma vakti geldi.Yattim ama her 30 dakika da bir aynı sancilar ben yine gazdir diyorum gece 3 den sonra 10 dakika da bire düştü ama artık derin derin nefes aliyorum kalkıyorum evde dolaniyorum.Karnim acıktı yemek yedim falan neyse saat 5 yine aynı sanciyla küçük tuvalet ihtiyacına kalktım ve o da ne nisan gelmiş ben çektigimin gaz değil doğum sancısı olduğunu öyle anladım.Doktorumu aradım hastaneye git gelicem dedi ben hala adama duşa girecek vaktim var mı dedim çok oyalanma dedi.
Neyse duşa girdim çıktım makyaj yaptim üzerine bir de nescafe ictim eşim de bana ne kadar rahat kadınsın demeye başladı.5.40 ta çıktık alt sokaktan annemi aldik 6 da hastanedeyiz.Direk aldılar çatı muayenesine ebe başladı 1.2.3.4…7 dedim şaka mı dedi şaka yapılacak yerde miyiz az daha beklesen çocuğu evde doğurup muayeneye getireceksin.
Doktorum gelene kadar ikinmadim bekledim doktorum geldi çatala çıktık 1 /2 ikin bende hal kalmadı epiduralli doğum yaptığım için daha önce ikinmak nasıl oluyor bilemedim.Doktorum sibel sacları elime geldi diyor bende basını hissediyorum ama o son avaz bana zor gelse de hadi dedim kızım hem içindeki hem dışarda bekleyen evlâdın için veeee o süper rahatlamayı yaşadım.Cok şükür herşey 40.dakika da oldu bitti
Oğlusun 6.40 da kollarimdaydi.Biraz kesik atildi ama dikiş falan hissetmedim.4 kişilik ailemize 2 gündür alışmaya çalışıyoruz.Benim için kolay bir doğum oldu
Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin