Mehtapakgl İyi akşamlar hanımlar 18+2 yim. Akşamdan beri ne zaman uzansam bir şey pıt pıt ediyor. Max 1, 2 dk geçiyor. Tekrar pıt ediyor. Hareket mi ediyor. Hıçkırık mi? Hani bu haftada bu kadar sık hareket eder mi?
ecembugra53 Mehtapakgl hıçkırığı şimdi hissetmen imkansız bebek küçük daha hareketleri başlamış olmalı
Elanur96 Mehtapakgl bende 19+2 deyım canım 🥰 bende ne zaman bişey yesem daha cok tatlı uzandıgım zaman göbegımın tam altında hareket hıssedıyorum kı bence artık güçlendi bebeklerimiz hissedebiliyoruz çok şükür 🤲🏻🥰
Rojda24 Bende 18+1 im bazen böyle acıkırsın bağırsağın patlar gibi olur ya küçük küçük acaba bebiş mi yoksa bağırsaklar mı düşünüp duruyorum 🙂
Mehtapakgl Rojda24 ecembugra53 Meleka vallahi kızlar gaz hareketi değil, böyle pıt ediyor bazen 1 dk geçiyor tekrar ediyor bazen 3,4 dk geçiyor tekrar pıt. Ama bariz hissediyorum. Anlam veremiyorum 😊 ama harika bişi ya.
Dghtas Rojda24 bende de bugün öyle oldu içeride bir şey patladı sanki 2 kere oldu sabah saati bende 18+1 im acaba bebek hareketi mi çok merak ediyorum
Rojda24 Mehtapakgl bu zamanlar çok güzel zamanlar rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
N7rmn @Mehtapakgl bebişinin hareketleridir canım o 😍 Ben de 18. Haftamdayım 16. Haftadan beri neredeyse her gün hissediyorum özellikle uzandığım zamanlar 😍 inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌸🌸🌸
ecembugra53 Mehtapakgl ilerki haftalarda canım daha net plıcak zaman geçtikçe 😊 son haftalarda acıyacak 😂@
Mehtapakgl ecembugra53 tecrübe konuluyor valla 😁 çok teşekkür ederim. Acıması kaçıncı aysan sonra başlıyor.
ecembugra53 Mehtapakgl canım benim 30. Hafta itibariyle bende acıtmaya başladı valla 😂😂 öyle bi vuruyor ki dersin dışarı çıkacak yaramaz etmediği kalmadı sağolsun 😂😂
Mehtapakgl Deletedmom417 bilmiyorum ki kuzum. Belirli bir düzende olunca ona yorumladım ben. Bende sizlere sormak istedim.
Sinemmm1 Bende 16 dan itibaren pıt pıt biseyler hissediyordum doktoruma sordum bebeğin hareketi o dedi 😍 su anda 22. Haftadayim deli gibi tekmeliyor artık pıt pıt gibi değil baya tekme atıyor 20. Haftadan beri 😂