Meriwa Oznuryener19 en erken zamanda başlayın 4 ayı beklemeyin ben gebelik öncesi banyo sonrası kremlenirdim özellikli bişey kullanmadım doğum yaptım ve çatlamadım hiç genetik yapınızla da cok alakalı bi durum bol su için ve bol bol cildinizi nemlendirin tüm vücut olarak kaşındıkça bile kremlenin
Eternallove Oznuryener19 sanırım 25. hafta falandı çünkü karnım çıkmaya o zaman başladı. Hindistan cevizi yapı ve e vitaminini karıştırıpta sürdüm. Bencede genetikle alakalı , o yüzden çok önemsediğim söylenemez 2-3 gün kullanmadığımda oldu. 36. Haftadayım şu an bir şey yok ama bazı çatlaklar doğumdan sonra gösteriyormuş kendisini 😁
Tugcekkkkk Oznuryener19 ben hamile oldugumu anlar anlamaz doktorumun tavsiyesi ile badem yağı sürdüm karnıma ve sırtıma. Kıl yapar dediler hiç birsey yapmadı ben de sadece kasıklar da hafif yırtık oluştu çünkü oraya sürmeyi akıl edemedim.birazsa cilt yapısı ile alakalı sanırım
Gmzlp Vücut çatlamaya meyilliyse ne yaparsan yap çatlıyor . Bebe yağı ,lierac ,bugdayyagi,avakadoyagi,kakaoyagi,bademyagi hepsini karıştırdım şimdi 31+3 karnımda yok ama kalçam full çatladı 😃🤭