Simgee987 Kızlar 29haftalığım doktor bebeğin makat gelişi durmuyor dedi peki sizin ne zaman baş aşağı oldu bebeğiniz?
daisybebek Simgee987 benim 28 yandı, 32 de de yan duruyordu doktor daha dönmez dedi ama maşalllah çok hareketli benim halâ umudum var 🙄
Meriwa Simgee987 haftanıza göre normal canm 29-30 dan sonra döner zaten ama benimki kanala hiç girmemişti
Ronyaseda Simgee987 değil tabi ki daha çok erken son haftaya kadar da baş aşağı dönmeyen çok bebek var 🤭
IincciI Simgee987 Hayır canım her bebek aynı değil sonuçta daha erken son haftaya kadar bekleyenler bile var dönmesi için. Sadece 40 haftaya kadar dönmezse normal doğum değil sezeryana yönlendiriyormuş doktor öyle biliyorum
Ebru4772 Ben 13 haftalığım bugün gittim doktora sırt üstü olan bebek bugün amuda kalkmış gibi baş aşagıdaydı ve doktor korkma dedi bebekler yer değiştiriyor dedi
baharsmom Vertex baş sol ne demek kizlar kagitta gordüm bebegin pozisyonuyla alakalı anlamadim dönmüş mü dönmemiş mi, 36 haftaliğiz
Sevval_nur Simgee987 bugün tam 29.haftadayım cuma günü doktora gittiğimde baş aşağıydı ilk kez öncesinde hep makat pozisyondaydı cinsiyetini bile öğrenememiştim
Ceydaaaaa Kızlar peki bebek doğum pozisyonunu aldığı zaman hissedebilir miyiz biz ? Yada hisseden oldu mu ?