haziranin25i Dogansinem57 muhendisin oğlu YILDIZLAR listesinden sivenoyu aldım kullandım gayet güzel ♥️
Yakut Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum zaten yumuşacık oluyor kıyafetleri deterjan olarakta dalan granül aldım onunla yıkıyorum
Zynbgvn Bence en temizi granül sabunlar. Dalaninkini aldım çok memnun kaldım. Aynı şekilde durunun da var. İceriginin çok kimyasal olmamasına dikkat edin bence. Çok hassaslar minik kuşlar..😌
rabiabzdmr Mühendisinoğluna bakabilirsiniz ben ilk minoris kullandım baya uzun süre gidiyor 1 paketi şimdi de siveno kullanıyorum gayet memnunum
Fatmagzl33 Uni baby sıvı deterjan aldım 1 kere kullandım sadece güzeldi ama bi tanede beyazlar için duru granül almayı düşünüyorum
EsraUmt Uni babay ve frosh var içetiği temiz bşr sıkıntı olmazsa onları bitirip belki sonra değiştiririm
Glcnaydn Granül sabun makineye zarar verıyormuş dşye duydugum için bende siveno ve green clean kullanmayı dusunuyorm. İkiside guzel
Zeynepekr Dogansinem57 uni baby parfümsüz olanı kullandım . Yumuşatıcı kullanmadım . Güzel yıkandı çamaşırlar hiç koku olmadı
Hzlkaya Dalin lavantalı granül sabunu kullanıyorum yumuşatıcıda green clean organik lavanta yağlı olanı kullanıyorum mühendisinoğlunun yıldızlar listesinde ikisi de mis gibi kokuyo