Mucize23 Senactn0402 kuzum ben kullandim doktorum bana gece yatmadan ac karnina 2 tane al dedi çünkü ilacin yan etkisi uyku ve sersemlik yapiyor sabaha kadar etkisi gecmis oluyor o sekil kullanabilirsin
Zeynep-aa Gece yatmadan aç karnına 2 tane alınıyor canım. Her gün bu şekilde. Eğer kesmez ise zofer 4 mg ı da ekleyebilirsin bunun yanına.
busraai Bende hamileliğimi öğrenir öğrenmez kullanmaya başlayıp bırakamayanlardanım, 7. Ayımızdayız hala devam, gece yatmadan önce bir tane kullanıyorum. 😊
ikizlermom Senactn0402 gece yatmadan önce 2 tane al seni tüm gün idare eder zaten canım gündüz uyku yapıyor ve gece 2 tane aldığında tam etki ediyor zaten ☺️
Kybele23 Senactn0402 6. Ayıma kadar gece 2 tane yatmadan önce içiyordum doktorum öyle tavsiye etti bulantımı kesiyordu. Deneyin eğer gece 2 tane bulantınızı kesiyorsa öyle kullanın yok kesmiyorsa sabah da 1 tane daha içebilirsiniz. 1 günde 4 tane içebiliyorsunuz bulantınıza göre karar verebilirsiniz. 6. Ayda bulantım hala devam ettiği için içmeye devam ettim ben. Ama gece yatarken 1 tabletin bana yettiğini deneyerek anladım ve öyle kullanmaya devam ediyorum şu an 33. Haftamı doldurdum.