Nuriiiiii Mom10 cok geçmiş olsun canm apandisit agrısında felan ağrı kesici tutulmaz aklında bulunsun yinede
Mom10 Nuriiiiii cok sagol canim benim Allah korusun insAllah basimiza gelmez ama aklimda tutacagim insAllah
Mom10 Hepinizden Allah razi olsun gercekten cok panikledim buraya yazmak bile rahatlatiyor. Hepinize Hayirli saglikli guzel dogumlar nasip olsun, evlat bekleyenlere rabbim en hayirlisindan nasip etsin insAllah 🤲🏻
Deletedmom413 Mom10 aynısını yasadım meğer idrarda kum varmış korkma kardesım bol su iç idrara çık yarında git bi tahlil yaptır. İçtiğimiz vitaminler böbrekteki kristalleri oynatabliyor yada yedıklerımızden gebelikte oluyormuş ben yürüyemedim acıdan. Sağ apandisit tarafında çok acı yapıyor Dr ilac verdi üç gunde gecti. Sanada şifalar diliyorum
Rabiao66 Mom10 bende de sağ tarafta ağrı vardı agridan ölüyordum ama belime vuruyordu ama bende safra kesesi büyümesi çıktı gebelikten kaynaklı oda 1 fhaftaya geçti serum ve ağrı kesiciyle
Mom10 Rabiao66 benimde boyleydi ama doktor bakti goremedi kan tahlilindede bi sey cikmadi cok sukur agrinin vurdugu yer bebegin kolu ordaymis belki ondan dolayi olabilir dedi doktor
TugceTok06 Mom10 ayni seyi bende yasadim 35 haftalik hamileyim 2 hafta once sag kasığımda agri cok kotuydu hastaneye gittim apandisit olabilir dediler arastirma hastanesine gönderdiler ama yuksek derecede idrar yolu enfeksiyon çıktı ilac kullandim simdi iyim cok sukur sizde de kotu biswy yoktur inşallah
Mom10 TugceTok06 cok gecmis olsun canim, cok sukur bende baktilar tahlillere bi sey cikmadi belki bebegin kolundan dolayi canim acimis olsbilir dediler
Mom10 Ssmmra canim gittim cok sukur tahliller temiz ckti ultrasonlada bakti bobreklere bi sey gormedi