Sevilay80 Safiyecicek kesınlıkle Sabri lacın ı onerırım cok gzuel ilgileniyor gidersen eger sende farkedersın benım tavsiye edeceğim tek doktor 🙏
D-M Safiyecicek doktor demet hanıma gidiyorum çok memnunum. Bana gerekli güveni sağladı ve çok rahat hissediyorum kendimi 😊 çok da ilgili bir doktor
Safiyecicek Glc Canım ben orayı hiç bilmiyorum eşimin mesleği gereği Merzifondayiz orası daha yakın geldi buraya o yüzden oraya gitmeyi düşünüyorum nasıl bir hastane sizce imkanlar olarak 😊
Glc Safiyecicek mantıklı çünkü Merzifon’da özel hastane yok devleti bilmiyorum amasyadansa Çorum’da ki o hastane daha çok duyulmuş
Burcinn1703 Sabri Laçin ve Sinan ozer öneririm Çorum’da çoğunlukla en çok Çorum ozeli duyuyorum iyi olarak tavsiye ederim ben de Çorum özele gidiyorum
Safiyecicek Burcinn1703 Teşekkür ederim canım bayan olarak ıyi bir kadın doğumcu var mı peki bildiğin
Bsraryyn Ben 43 gün önce doğum yaptım emine demet demiray zelveci var 28 haftadan itibaren ona gittim çok güzel ilgileniyor ben çok memnun kaldım
Brce2020- Safiyecicek merhaba bende Merzifon’da yaşıyorum Çorum’da Sabri LAÇİN e gidiyorum ilk başta Çorum’da Burcu hanıma gidiyodm oda iyi bi doktor ama Sabri LAÇİN inanılmaz profosyonel