Eliffmirza İkinci gebeliğim kızlar 16+4 günlüğüz ama hareketleri hala hissetmiyorum endişeleniyorum sizlerde durum nedir ?
CansuAbinik Eliffmirza Bebeğin hareketlerini hissetme plesantanın yerleşme yerine göre değişiklik gösterebiliyormuş. 25.haftada da hisseden olabiliyor 16.haftada da. Endişelenmeyin 🙏🏻🙏🏻
Rmeysa_1661 Eliffmirza 2. Gebeliğim benim de 19 da başladım hissetmeye endişe etme başlar oda 1 2 haftaya
Eliffmirza Ozlem_20 genelde ikinci gebelikte erken hissedilir diye söylem olduğu için korku sardı içimi ya
Eliffmirza Gulcan0187 doktora bir ay önce gitmiştim bir aya hissedersin demişti ama tık yok daha tam bir ay olmadı ama olmak üzere
Nurunsl 21 haftalık 2 haftadır hissediyorum anca. O da sık sık değil bazen. Biraz daha beklemen lazım canm
Elifbayrak İlk hamileliğim 17. Haftadan sonra hissetmeye başladım şuan 21 haftalığım geceleri daha çok hissediliyor 🤗
Birminiginannesi Eliffmirza bn hissediyorum ama oyle tekmesi fln degil 3. Ayımızın icindeyiz arada bi 2 3 sefer damar atar gib oluyor bi kere yapıyo sonra elimi koyunca 2 3 dk sonra tekrar yapıyo