Hapymommy06 Bende yarin gireceğim ve bebegin harekli olmasini istiyorum. Ne yememi onerirsiniz. 20 haftalik olduk daha cinsiyet öğrenmedik onuda görmek istiyorum. Lütfen ne yediniz ictiniz banada soyleyin😊😊😘😄
esmirna16 Hapymommy06 Bana doktor çok hafif bir kahvaltı yap demişti. 20 dk da bitirmistik detaylı ultrasonu. Ama bazen 3 sefer de bile baktığım oluyor demisti. Miniğin keyfine bağlı galiba bu iş 🤫🤗🐣
annecikk_ Hapymommy06 bende tatli birsey yemistim ama bebek fazla hereketli olunca doktor olcumlerde zorlanmisti 😂😂
Bubis41 Visne suyu çikolata ama bende fayda etmedi biz 2t haftalikolana kadar göstermedik gerci yinede tamamen açmış sayılmaz ama biliyoruz artik cinsiyetimizi
Ysm-- Hapymommy06 tok gel tatlı yeme demişti doktorum tok gittim. Hiç durmadı tatlı yeseydim napcaktım kimbilir 🤷🏼♀️😍
Mervee88 Hapymommy06 ben girmeden hemen önce waffle yedim ama bu seferde fazla hareket ettiği için çok zorlandı doktorum 😬
melegegebe Hapymommy06 bana iki saatlik aclikla gel dediler ve tatli seyler yeme dediler ve bol su iç dediler 😊
CansuAbinik Hapymommy06 Ben kahvaltımı çok güzel bir şekilde yapmıştım ve girmeden hemen öncede çikolata yiyip yürüyüş yaptım🙈
gamzelim2234 @Hapymommy06 Bende geçen hafta detaylıya girdim tok gelin demişlerdi ben hem tok hemde çikolata yiyerek gitmiştim bu seferde çocuk durduğu yerde durmadığı için doktor zorla ölçümlerini yaptı 😂
Hapymommy06 gamzelim2234 o zaman ben sadece kahvelti yapip gidiyim dua edin lütfen sağlıklı olmasi herseyden onemli. Rabbim isteyen herkese versin saglikli bir sekilde♥️🙏
gamzelim2234 @Hapymommy06 Amin canım Allahın izniyle birşeyi yoktur sağlıklıdır içini ferah tut.Ben doktor bakarken bişeyi varmı acaba diye düşünmekten kalp krizi geçircektim çok şükür ki hiçbişey çıkmadı Allah isteyen herkese nasip etsin en son pozda verdirdi doktor zorla yüzü görmüş olduk 🥰
Mom092 Hapymommy06 bence tatli yenmemeli hareketli olunca olcumleri zor yapılıyor ben hicbisey yemedim olcumleri sakin sakin yapılmıştı doktorumda hatta teşekkür etti bisey yemedigim icin zorlamadi bizi bebis dedi 😄 tatli yiyip gidiyolar bebek durmuyo yerinde hadi olctur olcturebilirsen🥴😄 hicbsey yeme ufak bi kahvalti yap git