Busramusti Kaderaladag bilmiyorum ama bu karaciğer olayına takıldım biraz doktoruma sorucam gittiğimde
Kaderaladag Annesinin_prensesi paketli gıdalar yemeyelim bi bakalım. Bi de cok su icelim belki gecer. Birisi yukarda öyle söylemiş. Doktora gidince de sorayım bi
Annesinin_prensesi Kaderaladag suyu çok içiyorum ben en az 3 litre ama ister istemez paketli gıdalar yiyorum bazen canım çekiyor doğuma son 15 gün kaldı bakalım doğumdan sonra düzelecek mi
Esmakks Kaderaladag kilo alımı başladıysa deri genişlediği için genelde kaşıntı yapıyor. Özellikle kaşıntı hafif ve tatlı ise. Bence bol bol krem sürün bende yaşadım aynılarını kremleyince rahatlıyorum.
Esmakks Kaderaladag yani canım bi dene fayda eder inşallah bana da doktorum önermişti iyi geldi. Geçmezse cildiye de görünmen gerekebilir demişti ama gerek kalmadı şükür
Kaderaladag Annesinin_prensesi evet ya ben de yiyorum bakalım yememeyi deniycem cünkü bayagı kaşınıyorum
tuubaeylulanil Kaderaladag yokta benim şuan hemen hemen butün değerleri kötü zaten anlam vereemedi doktorunda😑