Ysmnatl Merhaba kızlar 32.haftamdayim kasiklarimda adet sancısı gibi bı ağrı var arada belime de vuruyor doktorum erken doğum riski olmadığını söyledi ama yinede korkuyorum böyle ağrı yasayan varmi
Zeyzey14 Ysmnatl bende 32+4 üm bende de oluyor birkaç gündür. Bir de sol bacağımda ağrı oluyor. Cumartesi gideceğim kontrole 🙄
eddaaa Ysmnatl Mutlaka git canim baktir benim asiri bel agrim vardi erken dogum riskim ve hic bir problemim yoktu 33+5 de dogdu cocugum Zeyzey14
sehrikarabulut Ysmnatl canım aynı şeyleri yaşadım 2 gündür progestan kullanıyorum doktorum başlattı hemen bizde 31 haftalığız
Ysmnatl eddaaa bugün gittim herhangi bi risk yok dedi ama içim rahat etmiyo yinede böyle olupta erken doğum.yapan çok okudum
eddaaa Ysmnatl bolca dinlen canım banada risk yok herşey iyi dediler gece suyum geldi aniden. Dinlenmek cok cok önemli
Ysmnatl sehrikarabulut banada progestan verdi bu akşam içtim ilk inşallah bişey olmaz zamanını beklerler🙏
Karadenizli Bende 30. Haftamdayım regl ağrısı gbi oluyor bu hafta ve arada ince kramp tarzı ağrı girmeye başladı idrar tahlili yaptırıcam istedi doktorum erken doğum için birşey demedi
Ysmnatl Fatos2304 yok canım o yok çok şükür yaklaştıkça herşeyden korkuyor insan bide ilk gebelik olunca