Gozde1989 uyku arkadaşı adı altında satılan oyuncaklar var alınması gereken lazım bi şey mi anlamadım ben alınmalı mı illa bunlardan bi tane
Zynp01 Gozde1989 hayır :) oyuncak işte üzerine yatıranlarda var ama başında dururken olabilir yoksa tehlikeli buluyorum
Eddaliko Gozde1989 Çocuk doktorları bebek uyurken yatağında hiçbir şeyin bulunmaması gerektiğini söylüyorlar çok sevimliler biliyorum ama ben korkuyorum şahsen😌
babysevgi Gozde1989 ben budizz aldım ama asılıyor yanında durmayacak . Sesli uykuya alıştırmayı dusunuyorm acıkcası .
Ipek0z Gozde1989 ben şu ses çıkaran oyuncaklardan alacağım rahat uyumasını sağlıyotmuş ama beşiğin dış kısmına koyarım veya asarım öyle yanına koymayacağım
Kizimveoglumm Gozde1989 ebebekte budizz var ayıcık sesli bende onu almayı düşünüyorum asma aparatı var beşiğe asabiliyorsun
Karadenizli Bencede bebeğin yanı boş olmlı hatta battaniyesine felan nazar boncuğu takmayın eltimin bebeği uyurken battaniyesindeki nazar boncuğunu çekip iğnesini yutmuş insanın asla aklına gelmez küçücük bebek nasıl çekti ona ulaştı dersin ama oluyo