Busrabdullah_123 Kızlar sizinde migde yanamsindan dolayı sanki oksureceginiz geliyo ama oksurmuyorsunuz gibi oluyirmu😀
Ozlem21e Busrabdullah_123 evet hemde nasil bazen gece bile uyandırdığı oluyo zorla öksürüyorum resmen 🤦♀️
Busrabdullah_123 Ozlem21e Aynen ya demi öksürme hissi veriyo ama oksurmuyorsun hamilelik 5 aydan sonra başlıyor derlerdi bana hep inanmazdim doğruymuş 😃
Ozlem21e Busrabdullah_123 bana kimse demedi keske uyarsalarmış 😂😂 ama bn oyle olduğunda maden suyu içiyorum hem biraz yanmayı da alıyor o hissi de gideriyor deneyebilirsin 🤭 gece falan kalkıp içiyorum yani dayanamayınca tikaniyo gibi oluyorum oksursen de tıksırsan da gecmiyo cnku 😂
Ozlem21e Busrabdullah_123 kesinlikle 😂 neyse az kaldi diyoruz artk dayanicaz 🤭 sen ne kadarlık hamilesin 🥰
Ozlem21e Busrabdullah_123 evet ikizler bide o yüzden 37 de olacak doğum 5 haftamiz kaldi inşallah 🥰🤗 amin canim hepimiz insallah sağ salim alırız yavrularımızı kucagimiza 🥰
Busrabdullah_123 Ozlem21e aaa ne kadar güzel maşallah rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayı naısl etsin kuzum nerde oturuyorsun hangi hastaneye gdiosun ☺
Ozlem21e Busrabdullah_123 amin canim.insallah 🥰 muğla milas ta ezgi gencer e gidiyorum 🤗 sen ? Bebeğinin cinsiyeti ne bu arada 🥰
Busrabdullah_123 Ozlem21e ben istanbul cnm yuzyil hastanesine gidiyorum allah aşıp ederse oğlum olcak senin ikizler ney 🥰