Mervekahya Meraba arkadaşlar ; 7+6 günlük hamileyim 20 gündür clexane iğne kullanmaya başladım benim gibi kullanmaya suan başlayanlar veya hala devam eden kimler var. Sizlerinde morarip sistiginde geçiren bi çözümünüz var mı tenim hassas mahvoldum ama diyorum bebegım icin değerrr . 😍 Sizinde cevaplarinizi bekliyorum. 😊 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşAllah. 🙏
Homozigotmutant Mervekahya 33 hafta oldum Allah’ın izniyle 4 haftalıktı öğrendim o zamandan beri her gün kullanıyorum doğumdan sonra 40 gün daha kullanacağım allah sabır versin çok sıkıldım çok ama çok şükür tabi tek derdimiz bu olsun 😊
Sibeleymen Mervekahya sorma cnm ya, bende enox kullanıyorum..ben ilk oğlumda da kullandım, sürekli eşim yaptı.. şimdide 7 haftalık hamileyim 5 gündür bende başladım.. Alışamadım bir türlü hep eşim yapar.. Kaç denedim bir türlü yapamadım.. Bende daha morluklar başlamadı..
Ikinciyibekliyorum Mervekahya evet canim bende kullaniyorum 7. Haftaliktim basladim suanda 21+0 gunluguz 90 kusur oldu 🙂 hep göbeğimden yaptı esim bir sag bir sol taraf. Sisme olmadi allaha sukur ama morarma mevcut 🙂 dogumdan sonra 1 haftaya kadar da devam 🙂
Sblsmm Mervekahya Bende kullaniyorum ama doktor 1 ay sonra birakir aspirinle devam ederiz dedi evet morluk ve sisme oluyo malesef ona cozum yok
deletedmom43 8.haftamdayım bende. 1 ay önce başladık. Doğuma kadar kullanacağım. Malesef morarmaya çare yok. Göbek, kol, bacak dönüşümlü olarak yapacaksın
Mervekahya deletedmom43 Dönüşümlü olarak yapmaya yeni basladim bacağıma geçtim yoksa bi sağ bi sol karnıma yapıyordum sağ tarafım da şişmeler cok oldu solumda ise hic birsey yok acaba dedim bebeğim sağda o yüzden mi diye düşünüyorum doktora gittigimde sorucam sen böyle birşey yaşadın mı
deletedmom43 Mervekahya Benim her yerim mosmor, vuracak yer kalmadı nerdeyse. Ama dişimi sıkıp yapıyorum, napayım 🙁 Bebeğin ne tarafta olduğuyla alakalı olmaz ya
Mervekahya deletedmom43 Rabbim hepimize yardım etsin . Sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin.🙏 bebegin tarafıyla alakalı mi anlamadim sağım şiştiği icin korktum açıkçası suan ordan vurmuyorum o morluk baya büyük oldu çünkü şiştiği icin soluma devam ediyorum
deletedmom43 Mervekahya Amin canım. Benim sağ sol, göbek kol hiç bir yer kalmadı sağlam😁 Bebeğin yerini şu an nerden biliyorlar ki zaten? Olsa bile bebişin fasulye kadar şu an. İnsülin iğnesi gibi iğneden etkilenemez
Mervekahya deletedmom43 Oyle deme ya insAllah geçerler en kısa sürede hepimiz morluklari 😊bebeğim suan sağ tarafım da onu biliyorum ki zaten 😁 sadece iste olduğu tarafla alakalı olabilir mi diye düşünmüştüm o kadar 😊
Mervekahya deletedmom43 doktorum ultasonla baktığında sağ tarafimdaydi benim ordan biliyorum cihazı hep sağımda gezdirdi çünkü
Mervekahya Homozigotmutant maşallah senin cok birsey in kalmamis rabbim kucağına almayı nasip etsin. Aynen valla tek derdimiz igne vurmak olsun razıyız.☺
Fyza Homozigotmutant maşallah az kalmış rabbim saglıkla kawusmamozı nasip etsin inşallah cümlemize🙏🏻💓 bende 4 haftalıkken basladım 23 haftadayız allahın izniyle 38 leri görürüz 🙏🏻 Yeterki saglıklı olsun yawrularımız ben morlugu agrıyı umursamıyorum tek duam ewladım iyi olsun kucagıma saglıkla alayım🙏🏻🙏🏻 Ben göbeğime hiç denemedim korktum.. kollarıma ve bacaklarıma yapıyordum ama bacak kaslı oldugu için daha cok ağrıyor ve morarıyor.. bayadan beri sadece kollarıma yapıyorum ... hepimiz sağlıkla kawusalım ewlatlarımıza hayırlı günler 😍💓🙏🏻🙏🏻