Bebislerimiz Loyasteri az kalmış saglikla kucaginiza alin odaları gordunuz mu ben merak ediyorum gece sancim gelse nasil olacak
Loyasteri Bebislerimiz 27 ekim de sezeryan olacagım hayırlısıyla odaları pazartesi günü görecegim inşallah gece dogum olursa da doktor geliyor
BusraaaM Muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba bnde doktor arıyorumda halide hanımı duydum memnunmusunuz
Loyasteri BusraaaM merhaba ssk kıysanız dogum ücreti 5 bin muayene ücreti 220 tl nstler muayene gununde 25 kontrol gununde 65 tl :)
pitircik2021 Loyasteri merhaba bende Halide hanıma geçmeyi düşünüyorum ama Bilgi alabilir miyim sizden? Muayene ve kontrol günü arasında ne kadar fark oluyor gün olarak? Bide doktor hanıma kafanıza birşey takıldığında Yada acil durumda ulaşabiliyor musunuz? Mesai harici saatlerde ulaşılıyor mu tel no veriyor mu? Ve ayrıca mesai saati harici doğumlara giriyor mu? Çok teşekkür ederim yardımcı olursanız sevineceğim.
Loyasteri pitircik2021 tabiki size seve seve yardımcı olurum muayeneyle kontrol arası 10 gün doktor cebini veriyor direk ulaşabiliyorsunuz cepten mesai dışında doguma geliyor evet
pitircik2021 Loyasteri teşekkür ederim. Memnunsunuz dimi doktor hanımdan? Eşinizle kontrole girebiliyor musunuz? Son olarak Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba?
Loyasteri pitircik2021 evet mennunum dogumum da oldu çok şükür doktor hanımdan oldukça mennunum doğum ücreti de 5 bin tlydi
pitircik2021 Loyasteri hayırlı olsun bebeğinizle uzun ömürler dilerim inşallah 🤗 normal Doğum 5bin tl sanırım. Normal Sezeryan Yada zorunlu Sezeryan fiyatları ne bilginiz var mı?
HollyMolly Pendik Medical Park’ta Hülya toklucuya gidiyorum ben. Doğum icin fiyat aldım fiyatlandırma biriminden ocağa kadar vajinal ve zorunlu sezaryen 6500 dediler. Muayene ücretine de zam geldi iki haftada iki kere🥲 muayene ücreti 400 TL yi buldu.
csema HollyMolly ya evet nerdeyse son 6 aydır oraya gidiyorum her gittiğimde farklı muayene ücreti ödedim sürekli değiştirdiler 😮💨