Elif_18 Merhaba kızlar.🌸 Bebek bakım sırt çantası arayışındayım. İçinizde alanlar varsa nerden aldınız, kalitesinden,büyüklüğünden vs.memnun kaldınız mı?
Selo39 Elif_18 ben instagramdan aldım bebemer diye bir siteden.. 75₺ çok güzel tam göründüğü gibi geldi canım
Zuhal14 Elif_18 trendyoldan aldım çok tatlı bugün geldi hatta 83 TL ye almıştım espardile satıcı mıckey erkek modeli istersen bi bak
Deletedmom424 Elif_18 Ben su geçirmemesine, büyüklüğüne, fermuarlarına, kulplarının hemen kopmayacak olmasına çok önem gösterdim. Kardeşime geçen sene 200 tlye almıştım bu çantayı. Trendyolda 97 tlye indirimde görünce aldım. Şuan biraz yine yükselmiş fiyatı ama çok memnun bende memnun kalacağımı düşünüyorum. https://imgyukle.com/i/5kd3Ey
ipek-smr Ben Trendyoldan aldım sunsihne markası siyah önü payetli çok güzel çok kullanışlı indirimdeyken aldım 170 tl normalde 340 tl ama hazır indirime girmiş alıyım dedim içi geniş cepleri güzel ön biberon cepleri termal cepleri var kumaşı duruşu çok güzel parasını hakediyor 👍🏻