2bebek2deli Merhaba aranıza yeni katıldım 😍 Geçen hafta çarşamba bt Hcg sonucum 239 çıktı 3 haftalık hamilesin dedi doktorum. yarın doktor kontrolüm var keseye bakacak ama 1 haftadır ara ara sancım var normal mi ? İlk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım 🤲🏻
Tombalak 2bebek2deli ben ilk gebeligimde cok sancim bulantim halsizligim olmustu ama suan ikinci gebeligim cok sukur iyi gidiyo hamileligim
2bebek2deli ecembugra53 çok şükür kanamam lekelenmem olmadı 🤲🏻 İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 🥰😘
2bebek2deli ulkukrts hamilelik belirti mi soruyorsanız eğer adet gecikmem oldu oradan anladım zaten ikinci kez anne olmayı istiyordum 2 gün öncesinden test yaptım birşey Çıkmdı sonra doktora gidince kan testinde çıktı 🥰
2bebek2deli Arifcaninannesi adet gecikmem oldu oradan anladım zaten ikinci kez anne olmayı istiyordum 2 gün öncesinden test yaptım birşey Çıkmdı sonra doktora gidince kan testinde çıktı 🥰
ulkukrts 2bebek2deli şuan bende şüpheliyim mide bulantım oluyor baş ağrısı kasık ağrısı benimde ikinci gebeliğim olur eğer hamileysem ama düşünmüyordum tedirginim biraz oğlum 14 aylık daha