UtkuSedaNurTarakc Merhabalar Kızlar hamileliğinde mavi akıntıyla karşılaşan oldu mu? Doktorum sorun olmadığını söyledi ama yaşayan varmı metak ettim yoksa tek uzaylı ben miyim?
UtkuSedaNurTarakc Yaseminyhyh 🤣 valla bende şoklardayım iki gündür ama varmış böyle birşey 🤣 Çok şükür ki kötü birşey değilmiş ama merak ettim sorayım dedim 😃
UtkuSedaNurTarakc Yaseminyhyh bildiğimiz mavi evet turkuaz gibi 🤣 gülüyorum ama enfeksiyon ve üşütmekten kaynaklı olabilirmiş
Yaseminyhyh UtkuSedaNurTarakc insallh gecer cnm bebek icin bi skntsı yoksa salla gtsin 🙂 suan kac haftalksnz
UtkuSedaNurTarakc Yaseminyhyh Çok şükür bişey değilmiş sabah kalkar kalmaz doktoru aradım görünce 🤣 21. Haftadayım
UtkuSedaNurTarakc Yaseminyhyh belli evet zor gördük ama kızmış benim meleğim Allaha şükür canım sen ne kadarlık hamilesin
Yaseminyhyh UtkuSedaNurTarakc masallah hayrlsyla kucagna almayı nasip eder Rabbim insallah cnm bnde 39 hafta 1 gunlugum bnmde oglum olucak insallah 🙂
UtkuSedaNurTarakc Yaseminyhyh ayy Allahım bende o günleri görecekmiyim ya Rabbim bi avazda kurtarsın canım ya sağlıklı sıhhatli
Yaseminyhyh UtkuSedaNurTarakc bnde oyle dyodum cnm smdi su son gunler hic hic gecmiyo saniyeler saat gbi feln dgsada grsem dye heran bklmk cok zor sabr isi gercktn su son zamnlar iyice bnm gbi sabrsza bde dha zor 🙂
UtkuSedaNurTarakc Haklısın valla son zaman hepten bitmek bilmez zamanında gelsinlerde 😘😍 valla ben sevmezdim gelinimi 🤣 kıskanırdım çocuğumu herhalde